Iezerul ...cten=25Kg
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Iezerul ...cten=25Kg
Pentru cei care nu stiu Iezerul e o balta de cca 200 Ha la 5 km de Slobozia Jud. Ialomita.Din Slobozia se tine drumul catre Braila si in prima localitate(Slobozia Noua) se vireaza pe primul drum la dreapta si dupa 1Km se cade in balta
.Balta a fost recent achizitionate de niste cunostinte de-ale mele si am avut ocazia sa constat ca un bucurestean a prins sambata cea trecut un cten de 25 Kg si omu` zicea ca a mai scapat unul cel putin la fel de mare.Balta se anunta afi una dintre cele mai tari din Romania,cel care a luato anuntand ca vrea sa investeasca cca 500.000 euro .A...si sa revin la bucurestean si ctenul de 25 Kg....Dupa o dicutie de 30 min intre proprietarul baltii si fericitul pescar,in care proprietarul ii oferea 3mil. de lei bucuresteanului ptr. a da drumul pestelui innapoi in apa,bineinteles ca nu s-au inteles,propietarul a decretat:-De luni taxa e de 500.000 lei pe zi si nimeni nu mai pleaca,cu vreun peste acasa.Initial taxa era de 200.000 lei si plecai cu cat prindeai.Pestele care predomina in balta este ctenul si crapul romanesc.Este si salau,biban....dar mai putin.Urmeaza popularea cu somn.Ca si conditii omu a amenajat locuri de pescuit pe toata balta,a facut niste umbrare cu masa si bancute si in proiect se afla casute tip camping .....

- XquiZZiT
- senior member
ce sa faci? itzi spun eu: il aratzi la prieteni, la dushmani..., la toata lumea. fi sigur ca nu l-a luat sa il manance. da ca ii era foame lua cei 3 miloane shi ishi cumpara o juma' de porc ca sa manance. daca mergea doar cu pozele acasa, prietenii lui zicea ca nu l-a prins el, i l-o fi dat careva care l-a prins cu plasa sa faca poza cu el, shi pana la urma asta conteaza pentru unii, sa shtie lumea ca ai prins!!! enervant indeed!!!
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!
poza
Am eu o poza facuta cu tel.....o s-o vedetzi imediat ce o transfer pe calculator.
OK.Am fost rugat de catre domnul Iliuta Goean sa completez un formular.Acestea sunt datele pe care eu le cunosc ,restul dupa ce m-a interesez.
Localitatea cea mai apropiata-Slobozia Noua(1km)
Din Slobozia,Jud.Ialomita se tine drumul catre Braila,dupa app.3 Km se ajunge in Slobozia Noua,se vireaza dreapta pe primul drum din localitate si dupa app.1 Km se ajunge la balta.
Proprietar este SC.Timp Impex SRL
0722903012-Virgil,asta e un fel de sef pe balta ,va poate oferi cam orice detaliu legat de balta.
Momentan taxa este inca 200.000 lei vechi
Nu se ia acasa peste(crap) sub 1KG si peste 5KG
Pescuitul este interzis pe capetele baltii(nu stiu de ce)dar apa este relativ mica si plina de cioate pe acolo.
Pestele predominant in balta este Crapul Romanesc si Ctenul,mai este si Salau dar mai putin,Regina si Caras la greu.
Fundul apei este malos.
Adancimea variaza de la 2 la 6 m,cateva zone pline de gropi,ideale ptr. pescuitul la Crap.
Hranirea pestelui se face cu porum furajer.
Ca vegetatie,stuful este omniprezent.
Localitatea cea mai apropiata-Slobozia Noua(1km)
Din Slobozia,Jud.Ialomita se tine drumul catre Braila,dupa app.3 Km se ajunge in Slobozia Noua,se vireaza dreapta pe primul drum din localitate si dupa app.1 Km se ajunge la balta.
Proprietar este SC.Timp Impex SRL
0722903012-Virgil,asta e un fel de sef pe balta ,va poate oferi cam orice detaliu legat de balta.
Momentan taxa este inca 200.000 lei vechi
Nu se ia acasa peste(crap) sub 1KG si peste 5KG
Pescuitul este interzis pe capetele baltii(nu stiu de ce)dar apa este relativ mica si plina de cioate pe acolo.
Pestele predominant in balta este Crapul Romanesc si Ctenul,mai este si Salau dar mai putin,Regina si Caras la greu.
Fundul apei este malos.
Adancimea variaza de la 2 la 6 m,cateva zone pline de gropi,ideale ptr. pescuitul la Crap.
Hranirea pestelui se face cu porum furajer.
Ca vegetatie,stuful este omniprezent.
Re: poza
POZA ??????incepator scrie:Am eu o poza facuta cu tel.....o s-o vedetzi imediat ce o transfer pe calculator.
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro