Noutati de prin Cluj

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
cristian_dj4all
junior member

Noutati de prin Cluj

Mesaj de cristian_dj4all » 10 Iun 2004 14:57

Ce mai stiti de lacurile din Cluj, eu am avut o perioada de repaos.
Condtii si taxe, capturi. Orice informatie e bine venita.
Cristian Dj

paul_m
junior member

Mesaj de paul_m » 26 Iun 2004 17:27

Cei care au fost pe la Zau in ultima vreme... ne-ati putea oferii ceva informatii?
Cand pestele se hotareste sa ia momeala... onoreaza pescarul, cand pescarul pescuieste sportiv... onoreaza pestele

cipriangoia
new member

Mesaj de cipriangoia » 06 Aug 2004 14:10

Pe Zau prindeti scoici si raci. :P
Puteti incerca pe Lacul Pompierilor, care am auzit ca e in zona, dar eu personal nu am fost pe acolo si nu as putea sa va spun ce si cum. Din auzite e o minune si merge la aproape orice. Inca un mic detaliu: daca nu arunci peste 80 de m ai ghinion, apa e foarte mica si de pe la 80 de m distanta incepe o groapa mare in lac, unde zic cunoscatorii ca ar sta pestii (Scriu din auzite, nu va incredeti foarte tare)
Fir Intins

Corneliu Alin
new member

Mesaj de Corneliu Alin » 16 Aug 2005 09:42

mpaul800 scrie:Cei care au fost pe la Zau in ultima vreme... ne-ati putea oferii ceva informatii?
Hmm. La Zau? O mare teapa. Pestele parca a disparut. Anul acesta am fost de cel putin 10 ori si nu ma pot lauda cu mai nimic. 2 bucati ten peste kilogram. in rest carasei (si astia putini) si bibani cu nemiluita. Nu este indicat pescuitul in week-end, cand lacul seamana cu un balci sau ceva in genul asta. Masini, copiii, manele, etc., bun pentru distractie dar nu pentru pescuit.

dudi
member

Mesaj de dudi » 03 Sep 2005 11:10

Concluzia la care am ajuns despre zau: sunt periode cand mananca f bine, se prind zeci de kg, insa pesti mici.Nu (mai) este o balta pt peste mare.Si eu sunt in cautare de o noua balta, pe care s-ar putea prinde si ceva peste 3 kg. Aveti ceva idei?

dudi

Scrie răspuns