Probleme la Tancabesti?

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
razvan.b
new member

Probleme la Tancabesti?

Mesaj de razvan.b » 21 Sep 2005 14:34

Am vorbit astazi la telefon cu Dn-ul Albastroiu, administratorul de la Peris si imi spunea ca, in urma ploilor au probleme mari cu digurile, apa crescuta , etc.

A mentionat in treacat cum ca si la Tancabesti ar fi ceva probleme. Sper sa fie doar o alarma falsa, ar fi mare pacat.

Daca stiti ceva pe tema asta va rog sa postati si cine stie poate putem ajuta si noi administratorii....concursurile de la Tancabesti pentru sinistrati au dat roade, sper sa nu fi venit randul lor sa fie cei ce au nevoie de ajutor.

Respect pentru toti mai putin pentru cei de la Candeasca....prietenii stiu de ce!
Salvati ciortanii!!!!

dumitru laurentiu
member

Mesaj de dumitru laurentiu » 24 Noi 2005 17:47

Salutare,
nu stiu ce probleme sunt la Tancabesti, dar pot sa va spun cu siguranta ca nivelul apei in balta care se vede din DN1 este foarte scazut!
Stie cineva ce se intampla?
Sper ca nu e afectata si "balta de concurs" ?

Poate "recolteaza" ... ar fi culmea ...
Sa auzim de bine !

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 28 Noi 2005 14:48

laurentiu, nu-ti face probleme. asa se intampla in fiecare an la sfarsitul toamnei. se recolteaza crapul chinezesc pentru vanzare si exemplarele mari de crap romanesc, ten, stiuca, somn se muta in cealalta balta. de regula vlad filmeaza aceste operatiuni (asa a facut in fiecare an).
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 02 Dec 2005 11:36

In perioada aceasta, majoritatea detinatorilor de balti scad nivelul pt. a pregatii balta inaintea inghetului.
Daca este o iarna grea, cu zapada abundenta si nivelul ar ramine la fel, in primavara cind se desghiata apele poti avea surprizae.

dumitru laurentiu
member

Mesaj de dumitru laurentiu » 05 Dec 2005 10:45

Multumesc pentru raspunsuri !
... atunci e OK !
Sa auzim de bine !

Scrie răspuns