luni 26 aprilie 2004

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Iliuta Goean
maniac

luni 26 aprilie 2004

Mesaj de Iliuta Goean » 24 Apr 2004 21:22

v-ati obisnuit cu modelul? :-)

eu am fost vineri/sambata pe olt, langa frunzaru, (nu stiu daca va intereseaza) la salau, din pacate ne-a prins o furtuna foarte urata si nu am prins decat 1 salaias, am pescuit cam 2 ore in rest am stat mai mult prin masina de frig, altii mai bine imbracati au insistat si au prins cate 4-8 bucati.

la intoarcere am incercat la clean pe neajlov dar fara nici un rezultat, apa f rece si cam tulburica
Nu face ce nu-ti place!

mirceas
veteran

Mesaj de mirceas » 26 Apr 2004 06:17

in prohibitie pe olt si neajlov?

fir intins!!

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 26 Apr 2004 08:48

da,
m-am obisnuit sa nu mai respect chiar toate legile, in tara asta legile sunt optionale.

oare sunt singurul care pescuieste in prohibitie?
Nu face ce nu-ti place!

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 26 Apr 2004 09:07

Desi aveam intentia sa ma duc intr-o excursie la Limanu ( CT ) n-am reusit sa mai plec si am fost pe balastierele de la Domnesti ( cu care v-am si stresat pe forum ).balta este 500.000/zi si ai voie cu 5 scule si max. 8 kg de peste de luat;este o balta curata, cu bancute si cosuri de gunoi din 5 in 5 metri , atmosfera este civilizata (fara manele, oameni cu gratare care fac zgomot etc.)Sambata am prins cam 7 kg de peste ( 4 ciortani in jur de 1kg si restul caras cam la 400-500g si am reusit sa scap un crap de aprox 4kg la fixa (firul de 18 nu a tinut ).Mentionez ca pe malul opus, unde cred eu ca se dadea mancare si nu era voie sa pescuiesti, s-a luat un crap romanesc in jur de 8kg.Problema cu aceasta balta ar fi malul inalt si cam fara adapost in caz de vant.Duminica dimineata am mai facut o iesire scurta si am mai prins 3 ciortani la kil (parca sunt facuti la stanta) si am avut o trasatura neconcretizata de la ceva mai mare ( intepat, plimbat 2 min si scapat - nici macar n-am apucat sa vad ce era dar oricum nu se incadra in baremul de 1kg , era mai mare)Apa este foarte adanca de la mal ( aprox 4-4,5m ) si cam 10-12m in mijloc.Ca localizare : se iese pe prelungirea Ghencea spre Domnesti, la stanga pe centura si apoi pe partea dreapta este un indicator spre balta( dupa aprox. 2 km.)
Fir intins!

mirceas
veteran

Mesaj de mirceas » 26 Apr 2004 12:53

no ofence iliuta, fiecare pe propria raspundere, doar am intrebat ca poate s-au creat zone libere la pescuit in prohibitie pe unele ape curgatoare de colina/ses si nu am auzit eu... :D

duminica 25.04 am fost la Rotbav - Brasov, vreme de nota 10, de mult nu m-am simtit asa de bine la o partida de pescuit. taxa: 150.000 lei/zi. am ales sa merg la Rotbav pentru ca nu am mai fost aici de ceva ani. fata de anii trecuti, minune mare, paznicii s-au purtat cu adevarat profesional.

in afara de vre-o trei kile de caras mare, nimic... de altfel nici nu stiu daca mai e altfel de peste in lacurile de aici (in ciuda vestilor cum ca s-a populat masiv cu crap si caras). pentru mine suficient, pentru fripturisti un adevarat dezastru (am auzit niste comentarii la unii in tren de imi venea sa ma iau la bataie cu ei).

weekend-ul viitor, poate si mai devreme, o sa ajung si la Vadul Rosu pentru ca totusi pestele mare este ceea ce caut (am auzit destule critici dure legate de Vadul Rosu, dar totusi vreau sa vad pe pielea mea).

fir intins!!!

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 26 Apr 2004 14:12

Zau de Campie:
Am ajuns Sambata in jur de ora 5 acolo.....rapid a aparut paznicul care a incasat taxa pt urmatoarea zi,am incercat sa dam spaga ca sa pescuim si noaptea dar nu l-am convins.... :x
Duminica la ora 5 dim incepe pescuitul ....dau primul bat la buket de viermi si intep un ciortan de 1,4 kg ...super ....pacat ca a fost si ultimul :evil:
Apoi a inceput carasul,puteai prinde o galeata de ei daca dadeai cu viermi dar obligatoriu sa ai momitor....Am luat o gramada de carasei

PS:nu merge crapul,am intrebat multi pescari daca au prins si toti au zis NU!!
Se prinde somn noaptea la rama....daca va intelegeti cu paznicul.....
Agitatie mare pe balta , o gramada de pescari.....cam murdar locu'
Taxa:200 000 lei ....nu incercati sa mergeti cu cortul,nu prea aveti unde sa il puneti.....

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 28 Apr 2004 15:19

Numai 4 oameni au fost la peste?nu prea imi vine sa cred..... :(

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 28 Apr 2004 23:07

Salut!
In prima partida a anului,am avut rezultate f. bune la Peris.S-a prins bine pe ambele lacuri.Pe cel mare taxa este de 300000/zi,iar pe cel mic de400000,dar acolo nu prea se poate pescui decit cu avizul d-lui Albastroiu,patronul baltilor,si are un regim de "catch &release".Detalii pe site-ul Pescari4ever.org.
Cezar

Sharky
member

Mesaj de Sharky » 30 Apr 2004 09:13

Cezar are perfecta dreptate.La Peris rezultatele au fost foarte bune.Se anunta un sezon cu multe satisfactii pe aceasta balta.
Pt. Cezar: si sambata esti abonat la cea mai mare captura?(ca asa ne-ai obisnuit)
Dan Petre aka Sharky
www.drcrap.ro
Carping Club

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 30 Apr 2004 10:53

Pt. Sharky:
Esti(de fapt sunteti) modest,avind in vedere cantitatea de peste prins.Cit despre cea mai mare captura,bineinteles ca asta vizez la intilnirea de simbata.De fapt concursul de simbata are alte conotatii...

Scrie răspuns