taxe, permis de pescuit ?

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
imola
new member

taxe, permis de pescuit ?

Mesaj de imola » 24 Iun 2006 12:09

Aplicarea noii legi a pescuitului sportiv este inca haotica si de aceea va rog sa-mi spuneti in ce conditii (taxe, permis, spagi etc) se pescuieste in Delta Dunarii, in particular zona Mila 23 - Dunarea Veche. Va multumesc !

totis
junior member

Mesaj de totis » 27 Iun 2006 07:35

ajungi acolo si iesi la pescuit...daca are timp concesionarul trece si pe la tine...este cea mai lejera zona din delta in privinta asta.
merg de 2-3 ori pe an, cite 5-6 zile in zona asta si nu am mai platit de 3 ani nimic, cu toate ca am cautat reprezentantul concesionarului de fiecare data...!!!
Octavian Urdea
ASOCIATIA PESCARII GIURGIUVENI

imola
new member

Mesaj de imola » 29 Iun 2006 21:32

asta am constatat si eu in ultimii 7 ani, dar nu ma lasa constiinta. o singura data am luat-o in freza de la politia de frontiera pe un canal adiacent pe motivul intrarii in zona interzisa pescuitului sportiv si amendat, de fapt, pentru pescuitul pe timp de noapte. verificare totala : acte, numar lansete, cirlige, peste. a fost ok pina si-au dat seama ca a apus soarele.

Scrie răspuns