Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
agent_clinci
- new member
-

M-am hotarat impreuna cu alti 2 prieteni sa plecam luni catre Delta.Pana aici toate bune si frumoase problema e ca nici unul dintre noi n-a mai fost si suntem putin bulversat

i.Am incercat sa citesc can toate comentariile ce faceau referire la acest subiect si am reusit sa ne decidem sa mergem la Sf Gheorghe.V-as ruga sa-mi da-ti cate informatii cu privire la aceasta locatie si cel mai important dak avem vreo sansa de a ajunge acolo cu masina.
Va multumesc. Cosmin Clinci, incepator in ale pescuitului in DELTA

benga in firele voastre!
-
PABLO 21
- new member
la sf. gheorghe nu se ajunge cu masina.daca szici ca esti incepator nu ti recomand locatia asta .iti recomand mila23.la sf. gheorghe stai cu banii in mana si nu te ajuta nimeni,la mila cel putin prinzi peste ,toata mana si toate speciile,berea ciucas e 15 mii,rece ,si zona e superba,barca e 100 mii pe zi merge si stiuca si crapu si somnu...si mai ales nu vine nimeni sa ti ceara taxa de pescuit ,tre sa ai permis totusi vizat in tulcea la ajvps(pe langa casa de cultura la sosea)
-
PABLO 21
- new member
la sf. gheorghe nu se ajunge cu masina.daca szici ca esti incepator nu ti recomand locatia asta .iti recomand mila23.la sf. gheorghe stai cu banii in mana si nu te ajuta nimeni,la mila cel putin prinzi peste ,toata mana si toate speciile,berea ciucas e 15 mii,rece ,si zona e superba,barca e 100 mii pe zi merge si stiuca si crapu si somnu...si mai ales nu vine nimeni sa ti ceara taxa de pescuit ,tre sa ai permis totusi vizat in tulcea la ajvps(pe langa casa de cultura la sosea)
-
PABLO 21
- new member
-
PABLO 21
- new member
la sf. gheorghe nu se ajunge cu masina.daca szici ca esti incepator nu ti recomand locatia asta .iti recomand mila23.la sf. gheorghe stai cu banii in mana si nu te ajuta nimeni,la mila cel putin prinzi peste ,toata mana si toate speciile,berea ciucas e 15 mii,rece ,zona e superba,barca e 100 mii pe zi merge si stiuca si crapu si somnu...si mai ales nu vine nimeni sa ti ceara taxa de pescuit ,tre sa ai permis totusi vizat in tulcea la ajvps(pe langa casa de cultura la sosea)
-
agent_clinci
- new member
-
Mulumesc pana la urma am ajuns la Crisan dar nu prea mi-a placut felul in care oamenii trageau de mine sa ma jecmanesca asa ca m-am intors! Merci inca odata pt informatii!
benga in firele voastre!
-
zorobabel
- new member
Salutare tuturor! primul meu post!
Vreau sa plec cu cativa prieteni (o masina) undeva in zona Partizani-Maliuc de sambata pana luni. Vrem sa ajungem cu masina acolo, cred ca se poate. Daca puteti, va rog sa ma ajutati la urmatoarele puncte:
1. Care este programul bacului la Nufarul? cat de devreme e prima trecere? cat costa?
2. Ce locuri bune de pescuit (crap si stiuca) imi puteti recomanda in zona respectiva?
3. Imi puteti recomanda cateva pensiuni prin zona? Aveti numerele lor de telefon? Aveti numere de telefon ale localnicilor care ar putea sa ne inchirieze barca?
multumesc anticipat!
-
tranulea tiberiu
- junior member
Bacul este 10 ron de autoturism si trece de la 6 dimineata pana la 7 seara.dar pentru o taxa de 50 ron trecere de urgenta tot timpul! locuri sunt de pescuit peste tot dar mai bine vb cu localnicii!ei stiu toate locurile si te pot duce si cu barca !
TYBBY
-
zorobabel
- new member
Multumesc mult pentru informatiile folositoare Tiberiu!
Din pacate nu ne-am organizat la timp, nu am gasit nimic in timp util, iar cei cu masini si-au facut alte planuri. Poate altadata daca am noroc!
multumesc inca o data pentru ajutor, nu a fost in van, poate ii va ajuta si pe altii!