ghioroc

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Ardelean Sorin Adrian
new member

ghioroc

Mesaj de Ardelean Sorin Adrian » 08 Ian 2007 09:11

Stie cineva sau poate sa-mi spuna ceva despre baltile de la CICIR?Sunt balti private sau ale vreunei filiale.Sau de balastiera de la GHIOROC,dar in mod special maintereseaza baltile de la CICIR.
sorin Lugoj

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 09 Ian 2007 20:30

cred ca e cincis :roll: langa deva ?

Ardelean Sorin Adrian
new member

Ghioroc

Mesaj de Ardelean Sorin Adrian » 09 Ian 2007 21:03

Imi cer mii de scuze am uitat sa scriu unde se afla.Este vorba de baltile de langa Arad.Am trecut cu trenul mai demult pe langa ele si am ramas placut surprins de felul cum aratau si cat de ingrijite erau.Sunt la cativa km. de Arad inspre Radna.As vrea sa merg anul acesta pe acolo la o partida de pescuit cu un coleg,si am vrea sa adunam cat mai multe informatii despre acele balti. :oops:
sorin Lugoj

Nemedi Arnold
new member

Sal

Mesaj de Nemedi Arnold » 18 Feb 2007 19:04

Sunt din Arad, si iti pot da niste inf. Balta nu este pre mare, mai bine se prinde caras, dar daca ai tiump poti sa prinzi si crap si cteno mai mare. crap si cteno se prinde in 90% din iunie pana in septembrie. Inca nu se stie, cat va fi taxa, daca va fi la agvps arad sau nu, poate pe saptamana viitoare se stie,dar nu-i sigur.

Nemedi Arnold
new member

Buna

Mesaj de Nemedi Arnold » 18 Feb 2007 19:07

Sunt din arad. Balta nu este pre mare,dar daca ai timp poti prinde, si pesti mai mari. De obicei se prinde caras,dar vara,din iunie pana in septembrie se prinde crap si cteno. daca ai destul timp poti sa prinzi pesti destul de mari. Este o trupa care aprox toata vara a fost pe lac,si au prins bvucati destuli de mari.

Ardelean Sorin Adrian
new member

Mesaj de Ardelean Sorin Adrian » 23 Feb 2007 08:30

D-le Nemedi,despre care balta este vorba,pe mine cea de la Cicir m-ar interesa in mod special.Este privata sau a Filialei din Arad?Despre cea de la Ghioroc am vorbit cu cineva si am aflat ce ma interesat.Eu in Ghioroc am copilarit, dar de atunci si pana acum sau schimbat foarte multe.La Ghioroc sau prins bucati destul de frumoase la porumb. :-)
sorin Lugoj

Scrie răspuns