lacul brateni
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
-
- junior member
Dar la Bistrita cum e Raducule,in zona Brateni?raducu scrie:Joi la Mures 5 grade ziua cer partial noros,minus 5 noaptea. Vineri 10 grade ziua cer senin,minus 2 grade noaptea. Solunarul nu-l mai stiu.voicua scrie:Joi,daca vremea este buna voi fi pe lac.cosmin baras scrie:cine merge la brateni sapt asta?

Joi la Bistrita cer partial noros,maxima zilei de 13 grade (voicua scrie:Dar la Bistrita cum e Raducule,in zona Brateni?raducu scrie:Joi la Mures 5 grade ziua cer partial noros,minus 5 noaptea. Vineri 10 grade ziua cer senin,minus 2 grade noaptea. Solunarul nu-l mai stiu.voicua scrie: Joi,daca vremea este buna voi fi pe lac.

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
Saptamana viitoare Raducule,vom face alta iesire.Dar pana atunci eu voi testa lacul JOI.Sper sa nu ninga,in rest cu Dumnezeu inainte.Deja am inceput pregatirile in ciuda protestelor sotiei.raducu scrie:Joi la Bistrita cer partial noros,maxima zilei de 13 grade (voicua scrie:Dar la Bistrita cum e Raducule,in zona Brateni?raducu scrie: Joi la Mures 5 grade ziua cer partial noros,minus 5 noaptea. Vineri 10 grade ziua cer senin,minus 2 grade noaptea. Solunarul nu-l mai stiu.13 e cu ghinion) si minima 0 grade. Brrr Voicule e frig si sunt acri strugurii. Las-o pe saptamana viitoare ca poate atunci pot veni si eu.
![]()
![]()