Fiti atenti ca nu se pescuieste noaptea.Anunt eronat.Credeam ca e ca si anul trecut,dar din pacate nu te lasa cu batul in balta decat ziua.Asa ca atentie mare.voicua scrie:30 ron/noapteaalx77 scrie:30 ron/zi
LAC BRATENI
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Oricum inca e prea frig pe balta noaptea pt. salele mele obosite. Mai incolo poate va lasa,numai bine pe cand se mai incalzeste.voicua scrie:Fiti atenti ca nu se pescuieste noaptea.Anunt eronat.Credeam ca e ca si anul trecut,dar din pacate nu te lasa cu batul in balta decat ziua.Asa ca atentie mare.voicua scrie:30 ron/noapteaalx77 scrie:30 ron/zi
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
Da,Raducule,cei patru clujeni de aceea au avut probleme:au pescuit noaptea,au baut un pahar in plus,nu au parasit balta la cererea justificata a paznicului etc.Deci nu e de mirare ce au patit.Oricum,dupa cate am inteles se va permite si pescuitul pe timp de noapte,dar mai incolo.raducu scrie:Oricum inca e prea frig pe balta noaptea pt. salele mele obosite. Mai incolo poate va lasa,numai bine pe cand se mai incalzeste.voicua scrie:Fiti atenti ca nu se pescuieste noaptea.Anunt eronat.Credeam ca e ca si anul trecut,dar din pacate nu te lasa cu batul in balta decat ziua.Asa ca atentie mare.voicua scrie: 30 ron/noaptea
-
- member
Traian,nu mai actualiza acest topic,sunt doua care dezbat acelasi subiect(Brateniul)si s-ar putea sa avem probleme.Discutam pe celalalt,asta ca sa nu incalcam regulamentul siteului.traian scrie:m-am tot gindit sa ne adunam totzi o data pe acest lac si sa organizam o partida cu totzi am pute vb si cu administratorul si am putea duce o discutzie civilizata.astept sugestii
![]()
![]()
![]()
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...