LAC BRATENI

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 21 Mar 2007 17:32

voicua scrie:
alx77 scrie:30 ron/zi
30 ron/noaptea :D
Fiti atenti ca nu se pescuieste noaptea.Anunt eronat.Credeam ca e ca si anul trecut,dar din pacate nu te lasa cu batul in balta decat ziua.Asa ca atentie mare.

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 21 Mar 2007 23:23

voicua scrie:
voicua scrie:
alx77 scrie:30 ron/zi
30 ron/noaptea :D
Fiti atenti ca nu se pescuieste noaptea.Anunt eronat.Credeam ca e ca si anul trecut,dar din pacate nu te lasa cu batul in balta decat ziua.Asa ca atentie mare.
Oricum inca e prea frig pe balta noaptea pt. salele mele obosite. Mai incolo poate va lasa,numai bine pe cand se mai incalzeste.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 22 Mar 2007 07:49

raducu scrie:
voicua scrie:
voicua scrie: 30 ron/noaptea :D
Oricum inca e prea frig pe balta noaptea pt. salele mele obosite. Mai incolo poate va lasa,numai bine pe cand se mai incalzeste.
Da,Raducule,cei patru clujeni de aceea au avut probleme:au pescuit noaptea,au baut un pahar in plus,nu au parasit balta la cererea justificata a paznicului etc.Deci nu e de mirare ce au patit.Oricum,dupa cate am inteles se va permite si pescuitul pe timp de noapte,dar mai incolo.

cosmin tg mures
member

Mesaj de cosmin tg mures » 22 Mar 2007 10:16

ancepand cu data de 01 04 2007 se permite si pescuitul de noapte si se deschide si restaurantul sper sa ne antalnim la un pahar de vin FIR ANTINS

traian
junior member

Mesaj de traian » 15 Apr 2007 20:45

:P m-am tot gindit sa ne adunam totzi o data pe acest lac si sa organizam o partida cu totzi am pute vb si cu administratorul si am putea duce o discutzie civilizata.astept sugestii :?: :?: :?:
TRAIAN RACEAN
0744293016
T.C.E.:Arta incepe acolo unde se termina tehnica

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 15 Apr 2007 21:51

traian scrie::P m-am tot gindit sa ne adunam totzi o data pe acest lac si sa organizam o partida cu totzi am pute vb si cu administratorul si am putea duce o discutzie civilizata.astept sugestii :?: :?: :?:
Traian,nu mai actualiza acest topic,sunt doua care dezbat acelasi subiect(Brateniul)si s-ar putea sa avem probleme.Discutam pe celalalt,asta ca sa nu incalcam regulamentul siteului.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

Scrie răspuns