stiti ceva pe langa Bucuresti
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
stiti ceva pe langa Bucuresti
Salutare,
Nu's eu mare pescar dar imi place sa ies la sf de saptamana sa prind si eu un pestisor. M-a zapacit un coleg de serviciu cu partidele lui de pescuit dar din pacate nu prea pot merge cu el. Se duce la cel putin 200km de Bucuresti, mai doarme noaptea pe balta, etc. Fonduri mari nu prea am deci nici sculele mele nu sunt cine stie ce.
Ma poate indruma cineva spre o balta aproape de Bucuresti de unde sa ma pot intoarce acasa cu un ciortan?
Eventual si un sfat ce ceva momeli recomandate ar fi bun :)
Merci anticipat.
Nu's eu mare pescar dar imi place sa ies la sf de saptamana sa prind si eu un pestisor. M-a zapacit un coleg de serviciu cu partidele lui de pescuit dar din pacate nu prea pot merge cu el. Se duce la cel putin 200km de Bucuresti, mai doarme noaptea pe balta, etc. Fonduri mari nu prea am deci nici sculele mele nu sunt cine stie ce.
Ma poate indruma cineva spre o balta aproape de Bucuresti de unde sa ma pot intoarce acasa cu un ciortan?
Merci anticipat.
- CrocO-dilu
- junior member
Re: stiti ceva pe langa Bucuresti
nimeni de pe acest site nu cred ca o sa iti recomande sa te intorci cu ciortani acasa(lasa ciortanul in balta).imarian scrie:Salutare,
Merci anticipat.
unde nu e crap vai de bete
@imarian:
Vorba crocodilului, majoritatea celor de aici sunt (barem declarativ!) adepti ai pescuitului catch&release , adica prinzi, faci poza si-i dai drumul inapoi in balta, sa mai creasca si sa se bucure si altii de el. Oricum, pe majoritatea baltilor pe care le stiu, daca vrei sa iei pestele acasa, il platesti mai scump ca la Metro
Asa ca... daca vrei sa mananci peste, iti recomand o tura prin Obor
Daca vrei sa prinzi tu pestele, sunt convins ca vei gasi destui bucuresteni sa te indrume! Numai bine!
Vorba crocodilului, majoritatea celor de aici sunt (barem declarativ!) adepti ai pescuitului catch&release , adica prinzi, faci poza si-i dai drumul inapoi in balta, sa mai creasca si sa se bucure si altii de el. Oricum, pe majoritatea baltilor pe care le stiu, daca vrei sa iei pestele acasa, il platesti mai scump ca la Metro

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
@imarian:
Asa ca... daca vrei sa mananci peste, iti recomand o tura prin Obor
Daca vrei sa prinzi tu pestele, sunt convins ca vei gasi destui bucuresteni sa te indrume! Numai bine!

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
.

Daca tot nu vrea sa0ti spuna nimeni nimic,ermareste si tu postarile despre Tancabesti,IOR,Darvari si vei vedea la ce se prinde,inclusiv locurile de pe balta unde este bine sa te asezi (daca ai loc de ceilalti "localnici" de-ai tai care nu vor sa te ajuteimarian scrie:Mare secret cu baltile astea.
Declar topicul inchis pentru ca nu are rost sa il mai urmaresc.
Va doresc si voua fire intinse... in Obor, Metro, Cora, Sellgros si restul baltilor pe care le recomandati

PESCUITUL INSEAMNA ARTA