Pentru brasoveni
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Balti din zona
Mergeti mah copii dupa Fagaras sunt o groaza de balti cu plata si cu peste.

In cautarea pestelui
Dupa fagaras sunt o groaza de balti mergeti pe malu' Oltului impropriu spus pe mal si sigur gasiti balti lasati-l pe Dorin nu-i mai faceti ....mare ca o are destul
sunt de acord cu ultima postare dar despre baltile de pe malul oltului nu stim nimic , nimeni nu vrea sa scrie nimic ieram o data in gara si am vazut cativa pescari care se intorceau de la pescuit din zona fagarasului intrebandui despre locul in care au pescuit mi-au raspunz zambind pe olt si atat mai multe informatii nu se poate, eu pescuiesc de putin timp si alte locuri de pescuit nu stiu decat astea de langa bv , unde sa ma duc in alta parte?
- apetrea adrian
- senior member
Am fost acum o saptamana la Dumbravita pe partea cu ferma,n-am avut nici o tacaneala la crap dar nici la shefield,la caras.Poate rezultatul acesta a fost cauzat si de faptul ca toata ziua au patrulat doua barci la 100 - 200 de metrii de locul meu si scormoneau fundul apei cautand un copil inecat in ziua precedenta.apetrea adrian scrie:ati mai iesit pe undeva?se mai prinde peste pe baltile de la noi?

- apetrea adrian
- senior member
Pe partea cu calea ferata nu stiu dar pe partea cu ferma mai poti arunca fara sa scoti montura plina de buruieni doar ultimii 200 m pana la dig,asta era acum o saptamana,intre timp poate s-a intins vegetatie pe toata suprafata.O solutie ramana achizitionarea unor cizme sold si la recuperare intrat in apa cat permite adancimea locului.apetrea adrian scrie:posibil da am auzit ca a invadat vegetatia foarte rau ca abia se poate arunca ceva.este adevarat?

- apetrea adrian
- senior member