Peris Mai 2007 - Superb

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
GabiSandu
member

Peris Mai 2007 - Superb

Mesaj de GabiSandu » 15 Mai 2007 10:04

Salut Pescari,

Intors dintr-un weekend fabulos incerc cu nerabdare si "obiectivitate" sa inpartasesc cateva impresii din aceasta experienta.

Incepand cu Vineri 11.05.2007 am pescuit 48 de ore. Echipa, 3 baieti toti din Piatra Neamt, in total 7 lansete, doar eu am pescuit cu 3.

Vremea a fost exceptionala, ziua 29-30 grade, noaptea in jur de 10, nu am avut termometru pentru apa dar banuiesc ca erau in jur de 15.

Nada. Am folosit BFM-ul de la Nutrabaits si o reteta oferita de baietii de la xxx (exceptionala), carora le multumesc si pe aceasta cale pentru disponibilitate, sfaturi si prietenia lor.

Pesti. In total au fost 33 de capturi, 230 kg., iar ca recorduri un crap de 18 kg. si unul de 17 kg. Eu am depasit recordul personal avand 16 capturi si un total de 105 kg. Puteti vedea cateva dintre capturi pe albumul Peris.

Scule. Am pescuit cu lansete Daiwa Longbow 3,60, mulinete Shimano BBRLC, carlige Wide Gape nr. 8 si nr. 6 (am avut putine rateuri), fir Daiwa Tournament 0,31.

Multumiri d-lui Albastroiu, care este o gazda exceptionala si a reusit sa faca din Peris ceva superb. Pe mine personal ma incanta de fiecare data cand merg.
Clubul Sportiv PLANET CARP - Piatra Neamt
www.planetcarp.ro

danio
junior member

Mesaj de danio » 15 Mai 2007 18:04

Salut Gabi !

Cand am plecat eu de pe balta aveati in jur de 150 de kg( 148 daca imi amintesc exact! ). Inseamna ca a mers bine si in ultima zi !

Felicitari , inca odata !

Poate ne revedem pe 1 iunie !

Semnat - vecinul din stanga !!!

Numai bine !!!

GabiSandu
member

Mesaj de GabiSandu » 15 Mai 2007 20:54

Da a mers foarte bine si in ultima zi, a mers foarte bine noaptea. Am scos 9 bucati
Clubul Sportiv PLANET CARP - Piatra Neamt
www.planetcarp.ro

Scrie răspuns