joi 3 mai
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
joi 3 mai
Am fost la Sarulesti.La o montura coronita a venit un balaur pe care l-am apreciat la o greutate cu mult peste 20 kg.Va spun sincer cantarul meu-brat,antebrat,lanseta-functioneaza foarte bine.Dupa aproximativ 30 minute de dril nebunesc am agatat ceva in apa si submarinul a plecat la treba lui.Acel ceva pe care cu multa greutate am reusit sa-l scot din apa,tragand ca de "mort" era un fir de 30-40 m cu inaintas textil si o montura SF,probabil a unui profesionist de pe alte meleaguri.Este prima data cind vad pe viu o montura a unui adevarat meserias.Am ramas impresionat de materialele folosite, de simplitate,de noduri care sunt adevarate bijuterii si de carlig.MESERIE MARE.
-
- junior member
Va referiti la sarulesti balta mare sau cea de la gurbanesti? Si daca e vb de cea mare cum ati reusit sa pescuiti acolo? www.xxx.ro
Ultima oară modificat 19 Sep 2012 15:34 de către caaron, modificat 1 dată în total.
- Iliuta Goean
- maniac
viorel, batem palma!!
eu am fost azi 4 iunie la dumbravita si am "agatat" un crap baban... a venit destul de usor catre mal, insa pe la 5 m de finish si-a dat drumul... eu am dat vina pe vegetatia subacvatica care anul asta a crescut peste masura la mal
da' nici ca a mai vrut restul zilei... m-a sacait carasul ceva de speriat...
fir intins!!

da' nici ca a mai vrut restul zilei... m-a sacait carasul ceva de speriat...
fir intins!!
fratilor se pare ca pt unii dintre noi anul a inceput cu niste ratari demne de luat in seama.. www.xxx.ro
Ultima oară modificat 19 Sep 2012 15:34 de către caaron, modificat 1 dată în total.
-
- member
- Gabriel BOGDAN
- junior member
-
- member