sf. gheorghe km 29/44 vs gorgova
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- PABLO 21
- new member
sf. gheorghe km 29/44 vs gorgova
tocmai am venit de la gorgrova,de la crap cica.. am atat 4 zile si aproape nimic ,4 ciortani de 2 kile si am stata pe un loc unde de obicei il faceam praf,padurea a fosta taiata ,e mult soare si padurarau vine si cere taxa de campare si de masina ... de mare ##### ,apa e tot timpu tulbure ca trec vapaoare imensi si cred ca e prea cald sa mai targa crapu.vreau sa merg pe sf gheorghe pe bucle dar nu prea stiu nimic de aceste locuri ,daca poate cineva sa mi dea niste relatii cum se poate ajungesi cu ce bani eventual pt 5 /6 pers.cum recunosc locurile si cum e cu camparea si mai ales cam ce mananca crapu pe acolo.merci
- danicristi_79
- senior member
Re: sf. gheorghe km 29/44 vs gorgova
Pablo....si eu sunt interesat de acelasi lucru.Dar nu vezi ca pe forumul asta nu prea vezi persoane interesate sa te ajute (exista si o exceptie...Wildanube).PABLO 21 scrie:tocmai am venit de la gorgrova,de la crap cica.. am atat 4 zile si aproape nimic ,4 ciortani de 2 kile si am stata pe un loc unde de obicei il faceam praf,padurea a fosta taiata ,e mult soare si padurarau vine si cere taxa de campare si de masina ... de mare ##### ,apa e tot timpu tulbure ca trec vapaoare imensi si cred ca e prea cald sa mai targa crapu.vreau sa merg pe sf gheorghe pe bucle dar nu prea stiu nimic de aceste locuri ,daca poate cineva sa mi dea niste relatii cum se poate ajungesi cu ce bani eventual pt 5 /6 pers.cum recunosc locurile si cum e cu camparea si mai ales cam ce mananca crapu pe acolo.merci
Ce pot sa-ti spun ca o partida buna, cu loc de campare ...se poate face la km 9. Pe noi ne-a dus pana in bucle....pe la km 16...si ne-a luat 1 mil..( 2 persoane). Iar referitor la mancare......porumb...si cub mare de mamaliga
- wilddanube
- member
Bucle sau km 29
Salut,lamuriti-ma si pe mine!In ce zona este km 29 sau buclele?Va referiti la meandrele din zona Dunavat?Pe ce parte sunt?Pot ajunge cu masina sau trebuie sa platesc la vreun localnic 4-500 lei pentru o jumatate de ora cu barca?
Va spun sincer,atata mister cred ca mai gasesti doar in Harry Poter.Speram ca pe acest forum sa gasesc informatii mai exacte. Nu cred ca cineva va avea de suferit daca divulga locatia exacta a vreunui loc de pescuit! Va multumesc pt. raspuns(uri)!
Va spun sincer,atata mister cred ca mai gasesti doar in Harry Poter.Speram ca pe acest forum sa gasesc informatii mai exacte. Nu cred ca cineva va avea de suferit daca divulga locatia exacta a vreunui loc de pescuit! Va multumesc pt. raspuns(uri)!
Ca idee generala buclele reprezinta albia originala a dunarii(poti sa vizualizezi cu google earth bratul sf gheorghe si te lamuresti mai bine) iar km 29 reprezinta chiar km 29 pe bratul sf gheorghe masurind distanta de la varsare spre amonte;mai detaliat gasesti informatii pe un sit de pescuit concurent daca vei cauta postarile userilor Fetes, Chiobasu in topicurile dedicate Dunarii.
Ca idee generala buclele reprezinta albia originala a dunarii(poti sa vizualizezi cu google earth bratul sf gheorghe si te lamuresti mai bine) iar km 29 reprezinta chiar km 29 pe bratul sf gheorghe masurind distanta de la varsare spre amonte;mai detaliat gasesti informatii pe un sit de pescuit concurent daca vei cauta postarile userilor Fetes, Chiobasu in topicurile dedicate Dunarii.
buna alegere ai facut ...
anul asta o sa fie mult peste pe Dunare .... dar si multa apa deasupra ....
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... ser_id=673
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... ser_id=673