Stolnici

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Doru Ionica
member

Mesaj de Doru Ionica » 25 Sep 2007 10:37

Multumesc.Ai cumva un nr de telefon de acolo? Daca vin din Craiova asi vrea sa sun inainte.

ovidiu
new member

Mesaj de ovidiu » 30 Sep 2007 19:58

Am fost azi la lac, erau , cum era si de asteptat , destui pescari pe maluri. Capturi din ce-am vazut , pentru ca eu n-am avut unditele la mine, cam 3-4 kile de ciortan, caras peste juma' de kil, un domn tocmai prinsese un romanesc de 9 kilograme :lol: ...Peste e prea mult cred, am vazut cum sar ...Ca idee se poate momi cu vaporase de momeala si nu se retine crapul peste 4 kilograme, cum zicea cineva mai sus , si cu mare dreptate cel mai mare de 4 kg oricum e mai mult grasime.
Trebuie sa-mi fac si eu timp neaparat saptamana asta , ca intrasem in fibrilatii, sa vad capturi si sa n-am unditele la mine.

ovidiu
new member

Mesaj de ovidiu » 01 Oct 2007 13:51

Am uitat un detaliu foarte important, pentru cei care au masini cu suspensia mai tare, sau care-si fac probleme de calitate a drumului...s-a asfaltat pana la baza pantei care urca spre locul de parcare, panta care de asemenea este nivelata, au disparut bolovanii care erau un pericol pentru scuturi..Eu am o masina foarte joasa, si am urcat fara probleme...
Ieri cred ca n-a plecat cineva fara cantitatea de 4 kg , din ce-am vazut cand am plecat de-acolo. Sunt curios daca spre sfarsitul zilei au mai fost capturi ca cea de 9 kg...

adi nitu
new member

Mesaj de adi nitu » 27 Dec 2007 18:04

Salut Ovidiu, vad ca tu esti mai in masura sa-mi oferi date concrete despre Stolnici. As dori sa te intreb daca stii cumva cand se va deschide sezonul in 2008? Spune-mi te rog daca ai cunostinta de schimbari de regulament pentru 2008? Poate vrei sa vorbim pe yahoo messenger.................., id-ul meu este addy_nitu. In rest toate cele bune si LA MULTI ANI :bere: :bere: :bere:

syyle
junior member

Mesaj de syyle » 09 Ian 2008 22:32

DA,STOLNICIUL E UN LOC FRUMOS DAR... LASA DE DORIT UNELE LUCRURI:NU AI VOIE CU MASINA PE LAC,CAPTURILE SUNT MARI DAR RARE :d FOARTE RARE SI NU TE POTI BUCURA DE ELE ,CE DEPASESTE 3,5KG SE CONFISCA :(,PAZNICUL LACULUI SE PLIMBA TOATA ZIUA CU O BARCA CU MOTOR PE TOT LACUL,POTI PESCUI DOAR PE MALUL CU FOISORUL NU CUM ZICE IN ANUNT K PE TOT,ITI CAUTA LA SFARSIT IN TOATE SACOSELE PARCA TE DUCI DE FOAME SA FURI PESTE .AM FOST PE LAC DE VREO 10 ORI NU K E FOARTE BUN DAR E CEL MAI APROAPE DE ORASUL MEU.ADEVARUL K INTR-0 ZI BUNA DE PESCUIT POTI ADUNA PANA LA 20-30KG NUMAI CRAP DAR...PLECI DECAT CU 4 KG ,DAR INTR-O ZI PROASTA NU VEZI O TRASATURA STIU PT K SUNT PATZIT.NU CONTEAZA K AI 3 SAU 13 UNDITE.ASTEPT INTREBARI DESPRE LAC PT CA IL CUNOSC FOARTE BINE

ovidiu
new member

Mesaj de ovidiu » 22 Ian 2008 16:06

Da lacul e destul de dificil , in unele zile, pentru ca are foarte multe izvoare naturale si asigura pestelui destula hrana si oxigenare, ca sa se mai uite la ce e in carlig. Dar asa e pe toate baltile, pestele nu trage la fel in toate zilele. Si eu stiu lacul foarte bine, si in anii trecuti cand era inca la Ajvps era la fel, in unele zile, iti umpleai juvelnicul de peste , si in altele nu vedeam trasatura. Cine e "veteran"pe lac isi aminteste probabil ce inovatii de plute cat mai sensibile se faceau, ca sa observi trasatura carasului mare.
Deschiderea sezonului ne-o poate confirma doar domnul Stefan.
In legatura cu , controalele care se fac , nu iau apararea nimanui, dar e normal avand in vedere "apucaturile" unor pescari, nu e cazul celor de fata, dar sunt unii care isi baga pestele mai stiu eu pe unde ca "doar am platit domne' " ...Iar cu masinile, au fost n cazuri care le-am trait eu cand vecinul de pescuit, imi dadea concert din masina cu ultimele albume de muzica populara, asa ca mai bine lipsa..

syyle
junior member

Mesaj de syyle » 16 Feb 2008 12:49

PE 1 APRILIE SE DA DRUMUL LA PESCUIT LA STOLNICI AKU DEPINDE DE VREME. :D

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 16 Feb 2008 14:54

syyle scrie:DA,STOLNICIUL E UN LOC FRUMOS DAR... LASA DE DORIT UNELE LUCRURI:NU AI VOIE CU MASINA PE LAC,CAPTURILE SUNT MARI DAR RARE :d FOARTE RARE SI NU TE POTI BUCURA DE ELE ,CE DEPASESTE 3,5KG SE CONFISCA :(,PAZNICUL LACULUI SE PLIMBA TOATA ZIUA CU O BARCA CU MOTOR PE TOT LACUL,POTI PESCUI DOAR PE MALUL CU FOISORUL NU CUM ZICE IN ANUNT K PE TOT,ITI CAUTA LA SFARSIT IN TOATE SACOSELE PARCA TE DUCI DE FOAME SA FURI PESTE .AM FOST PE LAC DE VREO 10 ORI NU K E FOARTE BUN DAR E CEL MAI APROAPE DE ORASUL MEU.ADEVARUL K INTR-0 ZI BUNA DE PESCUIT POTI ADUNA PANA LA 20-30KG NUMAI CRAP DAR...PLECI DECAT CU 4 KG ,DAR INTR-O ZI PROASTA NU VEZI O TRASATURA STIU PT K SUNT PATZIT.NU CONTEAZA K AI 3 SAU 13 UNDITE.ASTEPT INTREBARI DESPRE LAC PT CA IL CUNOSC FOARTE BINE
Sile, tie ti-ar conveni sa ai o acumulare ca Stolnici si pt o taxa...sa-ti plece pescarul (???) cu zeci de kg/ zi acasa???
Din cauza asta Dl. Stefan NU te lasa cu masina langa tine pe balta. Si bine face! Pe alte acumulari unde aveai voie sa ti masina langa tine..."au plecat" TONE de peste .....la portbagaj :oops:
"Bine" ca totusi va lasa si cu 4 kg sa retineti....

syyle
junior member

Mesaj de syyle » 19 Feb 2008 22:33

da ai dreptate nu mi-ar conveni,dar sunt unii pescari cum sunt eu care nu vrea pestele ci doar sa-l prinda.ultima data am luat decat un crap de 2 kg din vreo 20 kg pt o ruda k nu "pap"peste :o :o :o

syyle
junior member

Mesaj de syyle » 22 Feb 2008 18:57

!!!!!!!am vazut filmare cu un pescar la stolnici care a prins o salonta la 9 kg la carne de broasca.n-am mai vazut asa ceva :shock: la rapitor stiam k se da dar la crap nu aveam habar

Scrie răspuns