Berini
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlasin Florin
- maniac
- Vlasin Florin
- maniac
Am fost ieri, 3 insi, sa vedem cum e. Sacosu'i lux, cel putin la peste. Altfel, balti frumos aranjate, dar mici si... vesnica problema cu "pescarii" tuciurii ce arunca din 5 in 5 min peste tine. Am prins ceva (putini...) ciortanei 0,5-2 kile, numai la bob ( singur!) de porumb sau rama neagra. La bile nimic barat. Copiii se distreaza insa pe cinste, 4-5 kile de caras de caciula, la bat fix.
Taxa:15 Ron, crap peste 1 kil: 11 Ron, caras la liber.
Taxa:15 Ron, crap peste 1 kil: 11 Ron, caras la liber.
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- Vlasin Florin
- maniac
am fost la berini acum o saptamina pt ca nu am avut liber decit citeva ore si am zis sa ies putin,ce sa o mai lungesc,cam 100 de pescari pe o balta(2)de 4 ha............a dat unul cu grundul si a scos cam 25 lansete pe mal,am renuntat sa mai despachetez si am plecat.........nu e de mers.taxa e 15 ron+5 ron agrementul,kg de crap e 10 ron pt cine vrea sa i-a acasa,in rest inghesuiala mare,manele si gratare la maxim.
Asa-i, la Berini nu prea ai ce cauta, mai ales in weekend, ca era aglomeratie si joia. Si nu stiu pentru ce, crap peste 2,5kile n-am vazut, si ala cred ca suferea de singuratate printre ciortanei
Din pacate, si Sacosul, asa blamat cum era, a decazut de tot de cand s-a dat liber la caras. Nu stiu cum naiba se descurca aia cu somnul american, ca eu am prins si la boilies, si la porumb
Unde naiba sa mai mergi in Timis?! C-am inceput sa merg pe coclauri, Cetariu, Paleu, Mako...
Ce buna ar fi o balta circuit inchis...
Propuneri? As baga un banut...

Din pacate, si Sacosul, asa blamat cum era, a decazut de tot de cand s-a dat liber la caras. Nu stiu cum naiba se descurca aia cu somnul american, ca eu am prins si la boilies, si la porumb

Unde naiba sa mai mergi in Timis?! C-am inceput sa merg pe coclauri, Cetariu, Paleu, Mako...
Ce buna ar fi o balta circuit inchis...

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))