oferta de sezon in delta

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
bogdan75
new member

oferta de sezon in delta

Mesaj de bogdan75 » 08 Oct 2007 10:44

Eu tocmai am venit din Delta ca am vrut sa profit de sezon, mai ales ca am prins o ofeta de vreo 350 roni pentru 4 zile la un hotel plutitor de 4 stele cu masa, cazare si transfer pe undeva pe la Crisan - daca va intereseaza si pe voi dati-mi un semn si va spun mai multe. M-am dus in principal la somn, dar nici cu crapul n-a fost rau.Am inchiriat barca sa ne duca pe Dunarea Veche unde am prins unul de 8 kg :mrgreen: (asa, ca sa va roada invidia).
Toate cele bune!

danutz43
new member

Mesaj de danutz43 » 09 Oct 2007 22:56

Poti sa ne dai mai multe detalii?Un nr.de tel.ce au mai oferit gazdele in afara de masa si casa,unde mai exact ai pescuit???

bogdan75
new member

la pescuit in Delta

Mesaj de bogdan75 » 15 Oct 2007 09:11

Scuze, raspund asa greu pentru ca am mai fost o tura in Delta. Aveau net acolo dar chiar am zis ca stau si eu cateva zile fara calculator si telefon :roll: Eu m-am dus si de data asta sa pescuiesc pe Caraorman (la pietre, daca stii unde e) la somn si pe Dunarea Veche la crap, ca acolo am mai fost si-i cel mai bine, plus ca se ajunge foarte repede. La stiuca n-a mers prea bine nici de data asta, dar in rest am fost mandru de mine. gazdele ne-au dat casa, masa, transfer (incluse in pret), plus barci (ne-au plimbat cu rapida de-am zis ca fac stop cardiac :lol: ) de inchiriat sa ne duca la pescuit, concursuri, lautari, bautura...ce-am mai vrut noi. Eu ma gandeam sa ma dau si cu colacul sau skijetul dar nu m-am incumetat, ca am zis ca-i apa prea rece. :mrgreen: AAA...si am mancat cea mai faina mancare din peste...sa te lingi pe degete.
Hai ca incerc sa fac rost de numarul lor sau daca vreti dati un mesaj si va trimit niste worduri cu ofertele.
Fir intins!

bogdan75
new member

Mesaj de bogdan75 » 15 Oct 2007 20:30

Am gasit: o729 882 491 daca vreti sa stiti mai multe.
Sau puteti sa intrati pe www.edentravel.ro si gasiti acolo ce oferte au ei, ca-i pacat sa nu va duceti cat inca mai e timp bun.
Fir intins!

tzu_tzu_rel
junior member

Mesaj de tzu_tzu_rel » 05 Noi 2007 13:27

eu nu`s de acord cu ski-jetul,sau colacul sa te dai pe dunare,s`a dus si salbaticia si ultima urma de linistie din delta..singurul loc cu adevarat salbatic in care sa nu te deranjeze vreun biped...prutul... salut si fir intins
student in timpul liber

Scrie răspuns