Octombrie in Delta
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Octombrie in Delta
Salutare frati pescari.....visez si eu sa ajung in Delta sau mai bine spus in Complexul lagunar Razelm-Sinoe....si tot felul de piedici mi s-au pus inaintea plecarii din august si pina acum...ce ziceti...in octombrie am sanse sa prind ceva? Ma intereseaza in primul rand crapul, apoi stiuca, salau, caras...etc
Am vreo sansa sa fac ceva in octombrie, pe la jumatatea lunii?
Astept parerile voastre!
Am vreo sansa sa fac ceva in octombrie, pe la jumatatea lunii?
Astept parerile voastre!
Fir Intins!
-
- senior member
octombrie e bine
alegerea e buna dar te sfatuiesc si eu sa schimbi locatia,ar fi bine sa alegi Dunavatu de Jos iar daca ai barca(se gasesc destui cu barci daca nu ai)poti alege o multime de locuride la km54 in aval pina la km28.Acolo e bine in special la crap,somn,salau dar pt stiuca nu ai asa multe optiuni aproape.Nu in ultimul rind trebuie sa te hotarasti ce vrei de fapt,cort,hotel,pensiune?...fir intins
alta optiune
salut, mai poti incerca la Dunavatul De Sus la confluenta canalului cu Bratul Sf. Gheorghe sau zona cuprinsa intre Murighiol si Dunavat. poti ajunge si cu masina dar numai daca nu ploua camparea este ok si fauna o vei descopri singur.
Fire intinse !!!
Fire intinse !!!
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
Octombrie in Delta
Merci de raspunsuri....am sa incerc sa ajung acolo saptamana viitoare.....cum e cu taxa in zona, unde se plateste si cam cat ar fi? Aveti idee?
Fir Intins!
In zona de care vorbesc eu este necesar sa ai permis eliberat de de la AJVPS Tulcea ( in oras langa casa de cultura) costa 70 RON si e valabil 1 an de zile. Exista tot la ei si o lista cu zonele unde se poate pescui in baza permisulu fara a mai fi necesara o alta taxa. Tot asa am aflat ca au fost ridicate majoritatea concesionarilor pt luciul de apa si pescuitul este relativ liber in LIMITA BUNULUI SIMT>!!! FIR INTINS!
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro