Dum. 13 iunie

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Gica Chioru
senior member

Dum. 13 iunie

Mesaj de Gica Chioru » 15 Iun 2004 14:10

"Ce bine-mi pare ca ai luat teapa........
Ce bine-mi pare ca ai pierdut............"

Eram pe Pantelimon, ceasul era cam 10 platisem si taxa, nu aveam nici un peste. Mi-l imaginam pe amicul Danr fredonand versurile de mai sus band o bere rece undeva la umbra in timp ce eu nu mai stiam ce sa fac ca sa prind un peste doi acolo. Curios lucru, ca in momentele alea sa-mi fie gandul la discutiile pescaresti de pe acest forum, nu? :D
La un moment dat....... se aprinde beculetul :idea: si ce-mi zic, ia sa incerc eu la salau bai nene Gica. Zis si facut, caut o sticla de plastic de 2 litri, o gasesc, incep sa-i fac gauri, o tai, o leg, bag niste nada in ea, si o arunc in apa.......cu grija, nu asa.....oricum. O las 15 min, o scot si ce sa vezi? 3 boarte......... Concluzia? am prins 2 kile de biban si 3 strapazani sub juma de kil, plus 5 carasi/2 kile prinsi cand nu ma mai asteptam. Am plecat pe la 4 d.a.

liviu_v
new member

Mesaj de liviu_v » 15 Iun 2004 14:48

Unde in Pantelimon ai fost? Am fost si eu am dat cu aproape tot ce se putea si mai aproape si mai departe de mal si parca am dat cu lansetele in cada! :-(

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 15 Iun 2004 14:51

Pe la baza sportiva, daca sti. Eu am dat la bete, am avut 3/5m.

viorel toader
junior member

Mesaj de viorel toader » 16 Iun 2004 07:19

Esti incurabil :evil: .Lasa omul in pace.Iar vrei sa se supere?

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 16 Iun 2004 07:41

viorel scrie:Esti incurabil :evil:
Recunosc 100%
Problema este ca am fost sincer tot 100%, chiar asa a fost. Stateam, ma uitam la undite, nu prindeam nimic desi schimbam momeli, nadeam, am schimbat si locul,.......... am cazut pe......... ganduri. Poate daca nu-mi aminteam discutia despre salau, nu treceam la rapitor.
Hai sa va spun cum se face o sticla capcana pentru pestisori:

1. Se ia o sticla de plastic din cele mai mari, cel putin 2 litri.
2. Se decupeaza partea de sus, imediat ce atinge circumferinta maxima.
3. Se gaureste recipientul decupat peste tot, pe fund mai ales, pentru asigurarea ventilatiei, dar si pe margini.
4. In sticla decupata se introduce partea cu gatul dar in jos, dupa ce am introdus un pic de nada in sticla.
5.Cele doua parti se unesc printr-o sfoara, eventual, care va fi trecuta prin doua gauri comune.
6. Se baga sticla in apa, avand grija ca gatul sa fie in directia curentului sau macar spre larg dar nu este obligatoriu.

Mi s-a intamplat sa gasesc zeci de pestisori in sticla, zeci.

viorel toader
junior member

Mesaj de viorel toader » 16 Iun 2004 07:55

Mergi sambata la Lody?L-au rupt baieti.Crap si somn dar numai cu stiinta mare.Hobaia e zero.Raspunde-mi ev. pe e-mail.

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 16 Iun 2004 08:02

viorel scrie:Mergi sambata la Lody?
Lodi trebuie sabotat, dat pe mana politiei, batut, anchetat, judecat, bagat la parnaie, schingiuit, etc.

Normal ca majoritatea pescarilor prefera sa-i bage bani in buzunar mafiotului, sa taca si sa-i accepte hotiile, dar eu nu! Asa ca inghit in sec, ma fac ca acest imens lac de utilitate publica nu exista, uit toti anii petrecuti acolo, si merg pe tot felul de balti puturoase pentru cativa carasi. Cand am sansa sa prind si un salau sau un ciortan, zic mersi si asta e. Nu mai zic de crap.

ps. cel mai mare regret este insa faptul ca nu mai dau la somn.

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 16 Iun 2004 08:08

@viorel - unde au fost baietii ca eu n-am prins decat 3 carasi - frumosi dar doar 3 si doar atat .

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 16 Iun 2004 19:14

salut gica! caut de o gramada de timp o balta buna de biban! poti fi mai precis, daca se poate si o indrumare cum sa ajung in locul unde ai zis ca ai prins biban?! Cam ce greutate medie avea bibanul? merci anticipat! www.xxx.ro/rapitor
Ultima oară modificat 24 Sep 2012 13:45 de către caaron, modificat 1 dată în total.

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 17 Iun 2004 12:12

Pantelimonul este plin de biban si salau, eu am fost langa baza sportiva, oricine te poate indruma acolo. Insa, locurile sunt destul de incomode, eu am mers cu bicicleta -nu merg cu lansetele, dau numai la bete.

ps. am uitat sa-ti spun cat de mari erau bibanii: sub 100 de grame, unul singur a avut spre litra.

Scrie răspuns