23 august ct
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Ca sa va mai alin si eu "durerea", aflati ca vineri dimineata am fost la "23 august" (la d-nul Dumitrescu), la sud de Constanta unde am ajuns pe la 06.00 .M-am asezat pe un vad pe care l-am nadit bine cu porumb (pregatit de mine) amestecat cu srot si ceva esente de la Sensas apoi am pescuit cu trei lansete : una pe boiles antiche pasture tuti fruti ,una pe porumb si una pe rama . Rezultatul seara la ora 19.00 cand am plecat au fost "trei capturi" : un ciortan la 300 gr. unul mai mic si o babusca. Trebuie sa va spun ca m-au terorizat racii care se pare ca suprapopuleaza balta si care toaca absolut orice momeala. "Capturile" le-am avut la rama. Ce sa va mai spun sunt total dezamagit si efectiv nu stiu unde as putea merge aici in imprejurimile Constantei pe o balta unde sa se poata face un pescuit decent. In speranta unor postari mai "vesele" va doresc tuturor "fir intins" si capturi importante.
Numai bine !
Numai bine !
nelu.p
23 august ct
Incearca la Siut-Ghiol. Pierzi o zi, eventual, pentru o recunoastere a locurilor si obiceiurilor, dar merita.
- Daniel Costache
- veteran
Tot ceea ce stiu despre Siut-ghiol e ca de anul acesta se poate pescui la o taxa de 300000 si ca ar merge mai bine pe partea cu Palazu Mare si in Mamaia in spatele hotelului Caraiman unde ar fi niste gropi. Eu cred ca voi merge intr-una din zilele urmatoare in spate la Caraiman sa testez zona. Pentru asta orice alta informatie despre balta si zona mi-ar fi binevenita.Multumiri anticipate!
nelu.p
- Daniel Costache
- veteran