Desi initial ma gandeam la Tancabesti, n-am mai ajuns acolo. Am ajuns in schimb la Ganeasa, balta destul de mare si de frumoasa. Eu am stat pe Ganeasa 1 la 300 k. Am stat de joi noapte si am prins nu peste ci schimbare de vreme, fronturi atmosferice, etc. Rezultat: 2 carasi+4 bibani, in timp ce cteno-ul si romanescul dadeau reprezentatii demne de un delfinariu... si in larg dar si foarte aproape de mal. Macar m-am convins ca este peste, chiar daca nada mea super-prinzatoare nu prea a avut succes. Am inteles ca pe bazinul 2 s-ar fi prins romanesc de 6-7 kg dar pana in schimbarea vremii.
Saptamana viitoare m-as duce cateva zile in Delta. Cred ca e cam devreme sa cer feed-back, totusi va cer sfatul cu privire la loc. Amicii mei propun Crisan sau Uzlina. As prefera un loc unde este permisa instalarea cortului. Multumesc anticipat.
w/e 19 iun
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
Am fost in Delta in weekend, la Sulina. Am pescuit la crap pe bratul Musura in zona "Limba". Dupa spusele localnicilor crapul "inca nu a inceput". Dupa o zi de pescuit (6 -18) rezultat 2 ciortani 3,5 kg, 1 ciortan max 2 kg si ceva caras frumusel. Nu a tras decat la porumb uscat.
Pentru mine "pescar ocazional" a fost super: liniste, peisaje extra si peste.
La rama vreo 4 moace de somotei sub 300 gr/buc.
A doua zi am fost la stiuca pe Rosulet (pentru prima data in viata) si capturile au fost frumoase, max 3 kg/buc dar in total aproape 25 kg.
Pentru mine "pescar ocazional" a fost super: liniste, peisaje extra si peste.
La rama vreo 4 moace de somotei sub 300 gr/buc.
A doua zi am fost la stiuca pe Rosulet (pentru prima data in viata) si capturile au fost frumoase, max 3 kg/buc dar in total aproape 25 kg.
-
- new member