w/e 19 iun

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Tankard
member

w/e 19 iun

Mesaj de Tankard » 23 Iun 2004 16:12

Desi initial ma gandeam la Tancabesti, n-am mai ajuns acolo. Am ajuns in schimb la Ganeasa, balta destul de mare si de frumoasa. Eu am stat pe Ganeasa 1 la 300 k. Am stat de joi noapte si am prins nu peste ci schimbare de vreme, fronturi atmosferice, etc. Rezultat: 2 carasi+4 bibani, in timp ce cteno-ul si romanescul dadeau reprezentatii demne de un delfinariu... si in larg dar si foarte aproape de mal. Macar m-am convins ca este peste, chiar daca nada mea super-prinzatoare nu prea a avut succes. Am inteles ca pe bazinul 2 s-ar fi prins romanesc de 6-7 kg dar pana in schimbarea vremii.
Saptamana viitoare m-as duce cateva zile in Delta. Cred ca e cam devreme sa cer feed-back, totusi va cer sfatul cu privire la loc. Amicii mei propun Crisan sau Uzlina. As prefera un loc unde este permisa instalarea cortului. Multumesc anticipat.

liviu_v
new member

Mesaj de liviu_v » 24 Iun 2004 12:37

Sal!

La sfarsit de saptamana se gaseste loc sau tre sa vi de vineri seara?

Tankard
member

Mesaj de Tankard » 24 Iun 2004 15:39

Vineri seara e mai bine. Nu se pescuieste noaptea.

Adrian Munteanu
new member

Mesaj de Adrian Munteanu » 25 Iun 2004 16:53

Am fost in Delta in weekend, la Sulina. Am pescuit la crap pe bratul Musura in zona "Limba". Dupa spusele localnicilor crapul "inca nu a inceput". Dupa o zi de pescuit (6 -18) rezultat 2 ciortani 3,5 kg, 1 ciortan max 2 kg si ceva caras frumusel. Nu a tras decat la porumb uscat.
Pentru mine "pescar ocazional" a fost super: liniste, peisaje extra si peste.
La rama vreo 4 moace de somotei sub 300 gr/buc.
A doua zi am fost la stiuca pe Rosulet (pentru prima data in viata) si capturile au fost frumoase, max 3 kg/buc dar in total aproape 25 kg.

Tusa Zoltan
new member

Mesaj de Tusa Zoltan » 02 Iul 2004 13:28

M-ar interesa si pe mine un loc de pescuit in Delta unde pot sa merg cu masina si sa pot sa pun si cortul.Mentionez ca niciodata nu am fost in Delta si tare as vrea sa petrec acolo cateva zile ca oricum ma duc la Mare
si as putea sa conving nevasta sa facem un ocol de 2-3 zile.

Tankard
member

Mesaj de Tankard » 06 Iul 2004 14:25

@Zoltan
Acces cu masina: pe Sf. Gheorghe: Murighiol - Dunavat si mai jos, pe Sinoe la Jurilovca.
pe Sulina: se poate ajunge pana in dreptul localitatii Maliuc
pe Chilia: pana la Chilia, dar am inteles ca drumul e destul de rau.

Scrie răspuns