balti din judetul Cluj

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Adi
new member

balti din judetul Cluj

Mesaj de Adi » 28 Iun 2004 12:32

Buna,
As dori niste informatii referitoare la locurile de pescuit crap din judetul Cluj. Plec peste 1 saptamana in acea zona si m-ar interesa pe unde se mai prinde...
Ultima data,adica vara trecuta am fost la Taga,era singurul lac care mai promitea ceva. Capturile au fost in general intre 3 si 5 kg,cea mai mare de 8.Am agatat si un ten mare pe care insa l-am scapat la mal...asta e.
Oricum din cate am auzit balta a fost braconata "la greu" de atunci si nu stiu la ce sa ma astept....
E pacat,in zona aceea (de langa orasul Gherla) sunt multe balti care intr-o vreme erau pline de crapi (Chiris, Geaca, Rosieni,Santejude etc.) si unde astazi nu mai e nici urma de el...
Am inteles ca si pe Zau s-ar prinde,insa si aceasta balta a inceput sa fie braconata...
Asadar sunt total debusolat...poate ma mai ajutati voi.
Fir intins!

cipriangoia
new member

Mesaj de cipriangoia » 06 Aug 2004 14:05

Salut, mai merita sa incerci la Suatu. E singurul loc unde mai ai o sansa. In Cluj nu mai prea este crap. S-a braconat si s-a recoltat din plin. Asta e ... din nefericire
Fir Intins

mircea2007
member

Mesaj de mircea2007 » 04 Iul 2007 09:49

salut.
a mai auzit cineva despre lacurile de la martinesti? se prinde ceva? in urma cu 4-5 ani am prins destul de bine.
Fir Intins!!!
everything i learned in life, i learned from fishing

Scrie răspuns