Locuri de pescuit crap pi raul Olt

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
danny77
new member

Locuri de pescuit crap pi raul Olt

Mesaj de danny77 » 29 Iun 2004 15:56

Salutare tuturor,

As dori, daca stiti sau detineti informatii (si bineinteles daca aveti bunavointa sa le comunicati), sa-mi spuneti locuri de pescuit crap pe raul Olt, taxe (daca exista sau care este modalitatea - eu am permis de pescuit emis de Judetul Arges), momeli, nade etc. Vreau sa merg in acest week-end la pescuit pe Olt si vreau sa ma informez cat mai mult cu putinta cu privire la aceasta.

Va multumesc mult pentru raspunsuri si amabilitate.

FIRE INTINSE!

Cu stima si respect,
danny77

Adrian
new member

Locuri de pescuit pi raul Olt

Mesaj de Adrian » 29 Iun 2004 20:44

Daca stai bine cu NERVII si vrei sa pescuiesti la crap pe Olt iti recomand doua locuri, dar retine, locuri bune, super aglomeratie de pescari.Unul din ele foarte cautat este Babiciu. Poti pescui in jos de barajul Frunzaru atat pe partea dreapta cat si pe stanga. Farcasele este preferatul meu, dar cum am zis trebuie sa fi norocos sa apuci un loc bun. Momeala de baza este porumbul. Foarte bine se prinde la carcalete de miere+anison, miere+tuti fruti.

Adrian T.

danny77
new member

Mesaj de danny77 » 30 Iun 2004 13:21

Multumesc mult pentru raspuns Adrian.
Te-as ruga sa fi mai explicit cu caracletele de miere+anison, miere+tuti fruti. Adica, NUMAI boabe de porumb conservate cu aceste arome? Sau si alta momeala in afara de boabe de porumb.

FIRE INTINSE!

Cu stima si multumiri,
danny77

danny77
new member

Mesaj de danny77 » 30 Iun 2004 13:41

Revin putin Adrian.

Cum sta treaba cu "NERVII"? Ce ai vrut sa spui cu asta?
Si cam la ce distanta trebuie aruncat sau se nadeste si se planteaza cu barca?

Multumesc mult.

Cu stima si respect,
danny77

cisi
new member

Mesaj de cisi » 08 Iul 2004 15:44

In ultima perioada sa prins bine la Campul Mare la spitalul de nebuni de la Dragoiesti daca nu ma insel si la Malu Rosu .
Da-mi un email si mergem impreuna vineri (ma intorc sambata in jur de 18.00 :lol:
Fir intins

atrailm
new member

merge le Dragoiesti

Mesaj de atrailm » 08 Iul 2005 10:12

Legat de Cmpu Mare, mai precis de Spitatlul de nebuni de la Dragoiesti, va pot spune ca se prinde. Am fost weekend-ul trecut, pe vremea aia de 2 lei... :x si am luat sambata seara, dupa ce a mai stat ploaia, ~ 5-6 kg de carasei (am luat mai mult dar nu am oprit decat bucatile mai rasarite). Din pacate este mult carasel mic...si cam putin crap... (mi-a rupt de doua ori la pluta :evil: ). Duminica nu a prea mers :-( . Am un numar de telefon al unei persoane care sta pe langa spital si care daca va intereseaza va poate da mai multe detalii despre cum e apa si ... altele: 0743806852. Sa imi spuneti si mie cand va intoarceti cum a mers pt ca vreau sa merg si eu pe 16 si 17 iulie. Despre Slatioare a auzit cineva... ceva...? Mananca somnul? Crap sau somn pe unde se poate lua in perioada asta pe Olt?
Fire intinse si vreme frumoasa, un gratar langa si bere pe masa... ;-)

claoodioo
new member

Mesaj de claoodioo » 08 Iul 2005 19:09

eu sunt din slatina si va spun ca nu prea merge pe olt acum...toti se vaita...la slatioara s-au luat cateva moace dar nimic spectaculos...merge bine mai sus la mosteni la caras si la arcesti la salau ... se prinde salau la kg exact in baraj si se da cu coada de rosioara sau carasei...cam atat pot sa va spun

Scrie răspuns