2 zile si o noapte pierdute pe balta
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
2 zile si o noapte pierdute pe balta
Am fost la pescuit doua zile si o noapte pe o balta din comuna Gogosari(nu ii spun numele sa nui fac reclama prosata) si am avut o singura trasatura(la boabe-si aia a fost rateu) si am prins 2 carasi la 200g(la doua lansete puse la rama)...Acu nu stiu ce sa zic ori nu e peste calume in balta,ori "nu mai le am" ,desi am plantat(cu boabe si boilesuri home made)...Am ramas socat dupa aceasta partida si dezamagit
...Va spun toate astea pentru ami lua dupa suflet din suparare...poate in viitor o sa fie mai bine

-
- member
Dar chiar te rugam sa-i spui si numele ca in cazul in care mai merge cineva si are aceleasi rezultate sa se poata trage o concluzie - tu hai sa zicem ca ai circumstante - vremea, prima data pe balta, etc.
PS Stiai ca mananca la boilies sau la porumb inainte sa te duci ?Eu intreb pentru ca stiu o balta unde nu mananca decat mamaliga , in rest trebuie educat si asta necesita mai mult timp decat 2 zile.

PS Stiai ca mananca la boilies sau la porumb inainte sa te duci ?Eu intreb pentru ca stiu o balta unde nu mananca decat mamaliga , in rest trebuie educat si asta necesita mai mult timp decat 2 zile.
La inginerul Tomita(nu stiu exact numele dar asa stiu ca ii spune la proprietar) are pe margine un drum cu vreo 6-7 plopi.Am dat la boiles si la boabe in lapte.Acu sa nu spun ca nu se prinde ca un om(cred ca e colonel) am prins nu in aceleasi zile(cam cu o saptamana in urma) 3 ciortani la 3kg si un crap la 5 si ceva,si un cteno la 1,7 kg(cel putin asa zice el,bine ca am mai vazut cand am ajuns acolo cineva care scotea un ciortan la 0,5 kg).Cat am fost eu pe balta na prins nimeni (doar caras),desi la balta aceea se prinde la tot felul de momeli(boiles,boabe de toate neamurile)