super

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
benghea ion
new member

super

Mesaj de benghea ion » 04 Mar 2008 21:33

am incercat o balta mai putin frecventata de pescari ,in delta dunarii aproape de lacul razelm,balta este mare , crap este ,am incercat la mamaliga dar te omoara maruntisul.La bob de porumb in schimb intr-o zi 4 bucati la 5kg.Se poate momi locul unde pescuiesti.

mariocarp
new member

Mesaj de mariocarp » 04 Mar 2008 21:41

am si eu o intrebare la voi .in august vreau sa ma duc in delta o saptamana la crap,stiti vreun loc bun cu cazare si crapi frumosi?e prima data cand merg in delta,ce momeli merg mai bine?va multumesc de pe acum pt raspunsuri,un salut si fire intinse

remus_cta
veteran

Mesaj de remus_cta » 04 Mar 2008 22:12

ioane zi si tu numele sa stim si noi

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 04 Mar 2008 23:52

mariocarp scrie:am si eu o intrebare la voi .in august vreau sa ma duc in delta o saptamana la crap,stiti vreun loc bun cu cazare si crapi frumosi?e prima data cand merg in delta,ce momeli merg mai bine?va multumesc de pe acum pt raspunsuri,un salut si fire intinse
pai tu vi din spania sa prinzi crap in delta? :lol: :lol:
incearca (tot in sectiunea asta) "pescuit pe bratul sf. gheorghe. e wilddanube cu ponton, barci, ghizi... etc

http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic1751.html
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

Scrie răspuns