Balti din nordul tarii?

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Mindru Viorel
member

Mesaj de Mindru Viorel » 06 Mar 2008 10:41

@boosterman
Paradisul verde este o balta mica tot ca intr-un lighean pescuiesti. Nu am fost de mult timp acolo dar nu cred ca am pierdut mare lucru. Se prinde in general crap foarte mic. Ei spun ca au si mare dar nu stiu ce sa zic atit timp cit nu se pescuieste in sistem c&r. Mai ai sansa sa fie foarte aglomerata.

Mindru Viorel
member

Mesaj de Mindru Viorel » 06 Mar 2008 10:50

@armand, "Balta nu iti da nici un fel de provocare insa poti sa mergi pentru placerea drill-ului." nu mai fac pretentii as fi foarte bucuros sa gasesc o balta aproape de Iasi unde sa mai pot prinde un crap frumos.

armand
junior member

Mesaj de armand » 06 Mar 2008 12:16

boosterman scrie:Armand vad ca esti din zona, ce balti frecventezi?
Eu personal merg des la Mileanca, Broscauti, Hanesti - Botosani si cel mai des la Horgesti - Bacau.
As vrea anul asta sa merg la Paradisul Verde - Iasi, ai fost aici?
Eu sunt nascut in Botosani insa m-am Bucurestizat de vreo 8 ani. Merg acasa cam de 2-3 ori pe an spun "saru-mana Mama" si plec la pescuit :lol:
In general avand in vedere ca stau putin ma duc pe Lacul de Linistire 8) si dau dupa salau daca nimeresc ziua cand mananca sau dupa orice altceva daca nu merge salaul.

Daca am mai mult de 1-2 zile de stat acasa, ma duc pe Lacul Mare insa e important sa nu bage baietii setca pt ca se sperie instant...nu mai trage nimik.

AM noroc ca pot intra acolo....de vreo 2 ani chiar a inceput sa isi revina pestele!

Tot in zona poti incerca Negreni-ul unde taxa e modica, poti face un pescuit frumos la rosioara la varga cat astepti sa traga la lansete(este caras MARE si cate un crap...)!
Daca mergi sa stai pe partea cu satul deoarece taxa e mai mica :D
Deocamdata n-am....

armand
junior member

Mesaj de armand » 06 Mar 2008 12:21

Mindru Viorel scrie:@armand, "Balta nu iti da nici un fel de provocare insa poti sa mergi pentru placerea drill-ului." nu mai fac pretentii as fi foarte bucuros sa gasesc o balta aproape de Iasi unde sa mai pot prinde un crap frumos.
Acolo a fost mai mult frate-le meu pt ca mie imi place sa am o provocare la pescuit...
Dupa ce a fost de vreo 3 ori si s-a plictisit de scos peste, a inceput sa dea la feeder pt distractie...a luat crap pana in 7 kg si somn de 8 cu feeder si fir de 0.20...

Avand in vedere distantele pe care le bat eu pe langa Bucuresti pentru un pescuit(min 300 de km pe WE) cred ca poti sa tragi o fuga pana acolo sa bagi niste Drill-uri in vena :lol: Recomand insa sa mergi in timpul saptamanii pentru a nu fi prea aglomerat!
Deocamdata n-am....

Mindru Viorel
member

Mesaj de Mindru Viorel » 06 Mar 2008 14:33

Cu prima ocazie ma duc.

Scrie răspuns