iernut
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- alex_mures
- veteran
salut sunt un membru nou numele meu este lori si sunt din mures,pescuitul este hobyy-ul meu mai ales la crap,dar mai am multe de invatat.am investit deja destui bani in bete,am un stoc de peste 10 buc dar nu sunt din cele performante.asa vreau sa le schimb cu timpul si normal dupa cum imi permite bugetul.vreau sa-mi fac niste prieteni noi pescarii,si cine stie poate vom merge si impreuna la pescuit.recunosc ca am facut zilele astea niste prostii cu topicurile iernut dar imi cer scuze.asa ca mai primiti membrii noi la partide de pescuit????????????ptr cine intereseaza adresa mea de ms este:harasztosilorant@yahoo.com va astept propuneriille
Asa e cu incepatorii,prietene.Fi binevenit pe crap .ro....
Exista un topic unde se fac prezentarile.Spune cateva cuvinte despre tine si cu siguranta vei fi iertat.Respecte.
P.S. Citeste cu atentie regulamentul forumului si incearca sa te conformezi!!!
Exista un topic unde se fac prezentarile.Spune cateva cuvinte despre tine si cu siguranta vei fi iertat.Respecte.
P.S. Citeste cu atentie regulamentul forumului si incearca sa te conformezi!!!

Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
- George Iorga
- maniac
Deci pana la urma Lorenzo era "prescurtarea" de la Lorilorenzo lamas scrie:salut sunt un membru nou numele meu este lori si sunt din mures,pescuitul este hobyy-ul meu mai ales la crap,dar mai am multe de invatat.am investit deja destui bani in bete,am un stoc de peste 10 buc dar nu sunt din cele performante.asa vreau sa le schimb cu timpul si normal dupa cum imi permite bugetul.vreau sa-mi fac niste prieteni noi pescarii,si cine stie poate vom merge si impreuna la pescuit.recunosc ca am facut zilele astea niste prostii cu topicurile iernut dar imi cer scuze.asa ca mai primiti membrii noi la partide de pescuit????????????ptr cine intereseaza adresa mea de ms este:harasztosilorant@yahoo.com va astept propuneriille

Nu mai spune ca pescuiesti cu 7-10 lansete ca nu mai merge nimeni cu tine la pescuit !

Numai bine !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
- alex_mures
- veteran
Am avut o mare dezamagire, apa f. rece,n-a pus gura nimic 24 ore,pe drum un noroi de nu puteai cobori din masina,totusi pescari au fost destui,dar f.dezamagiti!Cam asta a fost in 3 aprilie la Iernut.Dar am fost f. bucuros ca l-am cunoscut live pe Florin,care e un tip super!Sper sa-i cunosc si pe ceilalti,ptr.ca am de gand sa-mi iau revansa pe 01.05,daca reusesc.
Cele bune!Florine mi-a facut placere de cunostinta!
Cele bune!Florine mi-a facut placere de cunostinta!
- alex_mures
- veteran