lacuri langa cluj
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- alex_mures
- veteran
Ce mai merge ?
Fratilor ma-m alaturat tribului pescarilor ,,Cristim,, si ma intrebam de aveti noutati de careva balta aproape de Cluj PANA IN 100 km?
LANSETE CRAP
Poate ma puteti ajuta ,vreau sa-mi cumpar trei lansete bune cu mulinete si stativ pt, pescuit la crap.Idei,marci ?
Iti dau un sfat:
Inainte sa te apuci de investestit in echipament, studiaza ce insemna pescuitul crapului, nade, momeli si cel mai important, monturi! De ce? Pt. ca astea sunt elementele principale care duc la utilizarea echipamentului de pe marginea apei (undite, senzori, rod pod, fire, mulinete).
In caz ca deja stapanesti aceste elemente...imi retrag cuvintele.
Fir intins.
P.S. In acest sport nu exista "ma grabesc" ! Cred ca intelegi ce vreu sa zic.
Inainte sa te apuci de investestit in echipament, studiaza ce insemna pescuitul crapului, nade, momeli si cel mai important, monturi! De ce? Pt. ca astea sunt elementele principale care duc la utilizarea echipamentului de pe marginea apei (undite, senzori, rod pod, fire, mulinete).
In caz ca deja stapanesti aceste elemente...imi retrag cuvintele.
Fir intins.

P.S. In acest sport nu exista "ma grabesc" ! Cred ca intelegi ce vreu sa zic.

cristim scrie:...da repede ca ma grabesc sa va prind din urma!
Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-
Re: LANSETE CRAP
Uite aici:cristim scrie:Poate ma puteti ajuta ,vreau sa-mi cumpar trei lansete bune cu mulinete si stativ pt, pescuit la crap.Idei,marci ?
http://banatul.eu/phpBB2/viewtopic.php?t=309
Omul e serios si sculele-s bune.
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))