iernut
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
@ricci
Placerea a fost reciproca . Am venit sa ne cunoastem , si nu-mi pare rau de drum , doar de vreme ca nu a tinut cu noi a doua zi .
N-au intrat zilele in sac daca vii pe 1 mai ai un loc rezervat langa mine , iar in 2 te ,, provoc " la o lansare . Castigatorul are dreptul sa-si aleaga ce-a mai rece bere !
Placerea a fost reciproca . Am venit sa ne cunoastem , si nu-mi pare rau de drum , doar de vreme ca nu a tinut cu noi a doua zi .
N-au intrat zilele in sac daca vii pe 1 mai ai un loc rezervat langa mine , iar in 2 te ,, provoc " la o lansare . Castigatorul are dreptul sa-si aleaga ce-a mai rece bere !

florin-cj
Florine e mai bine la Iernut decat la Livada ???? E mai mare balta , e mai de treaba ?? Am zis ca anul asta am sa dau si eu o raita pe acolo dar cred ca astept vesti mai bune si zile mai cu soare .
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
@dan-h
Amandoua sunt foarte bune. Livada are totusi exemplare mai mari si sistemul de taxe mai bun , dar Iernut e mai aproape. Din 29 februarie am fost de 5 ori la pescuit si numai pe vreme rea , crede-ma ca m-am cam saturat de frig si ploaie. Pana se mai incalzeste ma duc prin zona, dupa aceea sunt hotarat sa-mi dau banii numai pe Iernut si Livada, asa ca sigur ne vom intalni.
Pana atunci numai bine si fir intins !
Amandoua sunt foarte bune. Livada are totusi exemplare mai mari si sistemul de taxe mai bun , dar Iernut e mai aproape. Din 29 februarie am fost de 5 ori la pescuit si numai pe vreme rea , crede-ma ca m-am cam saturat de frig si ploaie. Pana se mai incalzeste ma duc prin zona, dupa aceea sunt hotarat sa-mi dau banii numai pe Iernut si Livada, asa ca sigur ne vom intalni.
salutare la toata lumea de p forum si multe multumiri pentru toate post-urile voastre, in special ricci, care a fost foarte amabil si mi-a oferit (la telefon
)multe detalii despre aceasta balta pe care sincer nu am mai fost pana acum, stau in cluj si starea deplorabila a lacurilor de aici m-a facut sa ma orientez spre alte lacuri, cred ca luni am sa merg pentru 2-3 zile pana la Iernut sa vedem despre ce este vorba si cum sta treaba, am sunat si la administratorul de acolo (nu stiu sigur, cred ca administratorul era, il gasiti la telefonul :0749/037.539 ) el va va da mai multe informatii (mai putin sau mai mult relevante
) despre lac : cum merge treaba, momeli folosite (se pare ca tot viermusul, rama si mamaliga sunt pe locul intai peste tot) locuri de acces, specii de pesti, pe care dintre cele doua lacuri se poate campa si pescui.........din cate am inteles doar pe lacul mare se poate pescui si campa peste noapte(pe lacul mic se pescuieste doar ziua si nu e permisa camparea), taxe : 30 ron zi si 20 ron noaptea, am inteles ca este si ceva reducere (nu stiu exact date, am terminat faculta de ceva vreme deci cu reducerile nu prea mai sunt in grafic
).
am sa va tin la curent p miercuri sau joi cand ma intorc, cum a fost, ce am prins si cel mai important (pentru mine cel putin) imprejurimile calitatea apei si grija oamenilor de prin partea asta de lac............pana atunci salutare si fire intinse la toata lumea........

am sa va tin la curent p miercuri sau joi cand ma intorc, cum a fost, ce am prins si cel mai important (pentru mine cel putin) imprejurimile calitatea apei si grija oamenilor de prin partea asta de lac............pana atunci salutare si fire intinse la toata lumea........
lucim23 cred ca ti-o iau inainte
......am planuit o iesire pe iernut vineri seara peste noapte daca vremea mi-o permite...am sa incerc crapu daca intra la boilles S&Q si porumb la borcan de capsuni si scoica + nada boabe de porumb natural nadit cu racheta ...o sa postez rezultatele (sper sa fie o poza 

nu poti compara iernut cu livada.singura comparatie e ca la iernut se duce peste cu nemiluita pe cand la livada nu prea iti permiti sa nu pescuiesti c&r s-au macar acele kg care iti sunt impuse in taxa.iar asta datorita faptului ca majoritatea pescarilor de pe livada pescuiesc sportiv,iar marimea crapilor si densitatea de peste,hai sa nu vb.florincj scrie:@dan-h

pescuit=sportivitate,fair-play,relaxare