Daca nu stie nimeni nimic, am sa ma vad nevoit sa trag o fuga in prospectie!

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Profesore,nu agita spiritele an banat aiurea,nu este nimic sigur sunt numai vorbe,deocamdata nimic concret.teacher64 scrie:Ieri ( duminica 11.05.2008) a fost un concurs de stationar pe digul baltii mari. A fost frumos, ne-am cunoscut personal multi dintre cei de pe banatul.eu, dar stationarul nu e ceea ce-mi place, nici nu ma prea pricep, sa nu mai zic de scule... si cat costa o rubeziana!
Altele sunt noutatile: Coste a vandut balta mare unui tip caruia nu i-am retinut numele, dar care vrea sa transforme balta in carpodrom de elita. Este peste mult ( ciortan cu nemiluita, dar si bucati de peste 10 kile). Era o trupa care pescuia pe pontonul ala din mijlocul baltii, si in 1/2 zi aveau peste 8 bucati de doua cifre.
Patronul, pescar si el, zicea ceva de organizarea unui concurs de crap cat de curand, probabil iunie-iulie, banatenii doritori ( si nu numai) sunt invitati sa-si anunte disponibilitatea de participare, concurenti sau arbitri.
E mult de lucru, pe maluri e o adevarata jungla de stufaris si papura ( cum nu s-a pescuit cu anii decat de pe dig). Poate facem o munca voluntara contra unor partide de pescuit C&R?
Cine mai are informatii suplimentare, e rugat sa verse totul aici, nu fiti timizi!