lacuri langa cluj
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
@ adi
E posibil . In 30 am fost acolo si pt. a doua zi aveau rezervat o parte de mal pt. 150 de persoane de la PD parca. Daca mai pun la socoteala regimentul de petrecareti si amaratii de cativa pescari care rabdam cu stoicism harababura , cred ca iasa vreo 800. La anul cred ca aleg o balastiera uitata de lume !
In 2 am plecat si nu mai stiu nimic sa-ti spun.
E posibil . In 30 am fost acolo si pt. a doua zi aveau rezervat o parte de mal pt. 150 de persoane de la PD parca. Daca mai pun la socoteala regimentul de petrecareti si amaratii de cativa pescari care rabdam cu stoicism harababura , cred ca iasa vreo 800. La anul cred ca aleg o balastiera uitata de lume !
In 2 am plecat si nu mai stiu nimic sa-ti spun.
-
- new member
micesti
Am auzit de micesti cam asa ceva domeniul regilor e balta relativ mica 3-5 Ha din cate am inteles au peste si e si placut acolo nu ai parte de petrecareti[/quote
o locatie exacta,taxa,drum daca se poate
o locatie exacta,taxa,drum daca se poate
-
- new member
Re: micesti
[quote="attila_cj"]Am auzit de micesti cam asa ceva domeniul regilor e balta relativ mica 3-5 Ha din cate am inteles au peste si e si placut acolo nu ai parte de petrecareti[/quote
o locatie exacta,taxa,drum daca se poate[/quote]
Mergi pe drumul de la faget spre ciurila de sus de pe calea turzii faci la dreapta la sensul giratoriu de sus ai sa vezi un indicatoroare care o sa te indrume pana la balta de la drumul principal sunt catva km nu as putea sa-ti spun exact. Taxa anul trecut 60 ron pentru pescar si 6 ron pentru insotitor
o locatie exacta,taxa,drum daca se poate[/quote]
Mergi pe drumul de la faget spre ciurila de sus de pe calea turzii faci la dreapta la sensul giratoriu de sus ai sa vezi un indicatoroare care o sa te indrume pana la balta de la drumul principal sunt catva km nu as putea sa-ti spun exact. Taxa anul trecut 60 ron pentru pescar si 6 ron pentru insotitor
-
- new member
santejude (lacul 2) drum foarte prost, de pamant, dar un lac superb si plin de peste : crap, ten, caras (mai rar), stiuca, salau si somn, regulament strict : ai voie sa iei crap 3kg si caras 2 kg, crapul sub 1 kg se elibereaza, 3 bete...............taxa e de 50ron pe 12 ore, nu se campeaza nu se pescuieste noaptea, nu e inghesuiala (eu cand am fost nu mai era nimeni p lac)
administratie e foarte stricta si severa
eu am prins in general la tigernuts de la carpexpert si la pufarin verde (ten)
fire intinse si garda mare la sol

administratie e foarte stricta si severa

eu am prins in general la tigernuts de la carpexpert si la pufarin verde (ten)
fire intinse si garda mare la sol

sal all
Am fost pe Micesti in 28.06.2008, taxa e 60 ron pe 12 ore , se pescuieste si noaptea, poti retine carasul si un singur exemplar din crap, salau ,somn , indif de greutate restul se elibereaza. Drumul e destul de ok sunt 20 km din Cluj din care 6 de drum de tzara dar merge. Sambata, duminica e plin de petracareti acolo ca e si pensiune ,casute ...poluare fonica la greu , ca dau drumu la muzica de rasuna valea. Am dat la boaba si pufarin am luat vo 8 carasi mai mari ca palma .... in rest fitofagu sarea in draci de ziceai ca e concurs :).Ce sa mai zic e amenajat lacul , e frumos locul dar sa mai vina si crapu.