lacuri langa cluj

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
adi.oprea
veteran

Mesaj de adi.oprea » 05 Mai 2008 14:30

Florin sti cumva daca-i poveste pescareasca sau nu,ca din ceva povesti am auzit ca nu cu mult timp in urma la Iernut au fost foarte multi pescari, am inteles ca peste 800 de platitori.
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi

florincj
senior member

Mesaj de florincj » 05 Mai 2008 14:56

@ adi
E posibil . In 30 am fost acolo si pt. a doua zi aveau rezervat o parte de mal pt. 150 de persoane de la PD parca. Daca mai pun la socoteala regimentul de petrecareti si amaratii de cativa pescari care rabdam cu stoicism harababura , cred ca iasa vreo 800. La anul cred ca aleg o balastiera uitata de lume !
In 2 am plecat si nu mai stiu nimic sa-ti spun.

lucim23
member

Mesaj de lucim23 » 05 Mai 2008 22:01

si care ar fi acea balastiera ??? uitata de lume.......k aia o cautam toti :mrgreen: spune-ne si noua.............

xxl_cristinel
new member

Mesaj de xxl_cristinel » 29 Mai 2008 14:10

[quote="lucim23"]si care ar fi acea balastiera ??? uitata de lume.......k aia o cautam toti :mrgreen: spune-ne si noua.............[/quote]
Am auzit de micesti cam asa ceva domeniul regilor e balta relativ mica 3-5 Ha din cate am inteles au peste si e si placut acolo nu ai parte de petrecareti

attila_cj
senior member

micesti

Mesaj de attila_cj » 29 Mai 2008 14:28

Am auzit de micesti cam asa ceva domeniul regilor e balta relativ mica 3-5 Ha din cate am inteles au peste si e si placut acolo nu ai parte de petrecareti[/quote

o locatie exacta,taxa,drum daca se poate

xxl_cristinel
new member

Re: micesti

Mesaj de xxl_cristinel » 29 Mai 2008 15:38

[quote="attila_cj"]Am auzit de micesti cam asa ceva domeniul regilor e balta relativ mica 3-5 Ha din cate am inteles au peste si e si placut acolo nu ai parte de petrecareti[/quote

o locatie exacta,taxa,drum daca se poate[/quote]
Mergi pe drumul de la faget spre ciurila de sus de pe calea turzii faci la dreapta la sensul giratoriu de sus ai sa vezi un indicatoroare care o sa te indrume pana la balta de la drumul principal sunt catva km nu as putea sa-ti spun exact. Taxa anul trecut 60 ron pentru pescar si 6 ron pentru insotitor

florincj
senior member

Mesaj de florincj » 29 Mai 2008 15:51

@ cristinel
Te referi la balta aceea situata in fundul vaii ?
Daca ploua mai poti iesi de acolo ? Am vazut-o cand am fost odata in Faget
ca tot omul ,, necajit " , dar erau placute cu ,proprietate privata' si ,pescuitul interzis'. Esti sigur ? Daca vorbim de aceeasi balta bineinteles.

xxl_cristinel
new member

Mesaj de xxl_cristinel » 29 Mai 2008 16:32

Da e o balta in fundul vaii si sunt multe placute cu proprietate privata insa pescuitul era permis anul trecut acum nu stiu poti sa iesi cu masina lejer deoarece este pietruit tot drumul
In curand o sa merg pe acolo so o sa va spun mai multe

lucim23
member

Mesaj de lucim23 » 15 Iun 2008 10:55

santejude (lacul 2) drum foarte prost, de pamant, dar un lac superb si plin de peste : crap, ten, caras (mai rar), stiuca, salau si somn, regulament strict : ai voie sa iei crap 3kg si caras 2 kg, crapul sub 1 kg se elibereaza, 3 bete...............taxa e de 50ron pe 12 ore, nu se campeaza nu se pescuieste noaptea, nu e inghesuiala (eu cand am fost nu mai era nimeni p lac)
administratie e foarte stricta si severa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
eu am prins in general la tigernuts de la carpexpert si la pufarin verde (ten)
fire intinse si garda mare la sol :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pr0ares
new member

sal all

Mesaj de pr0ares » 04 Iul 2008 12:04

Am fost pe Micesti in 28.06.2008, taxa e 60 ron pe 12 ore , se pescuieste si noaptea, poti retine carasul si un singur exemplar din crap, salau ,somn , indif de greutate restul se elibereaza. Drumul e destul de ok sunt 20 km din Cluj din care 6 de drum de tzara dar merge. Sambata, duminica e plin de petracareti acolo ca e si pensiune ,casute ...poluare fonica la greu , ca dau drumu la muzica de rasuna valea. Am dat la boaba si pufarin am luat vo 8 carasi mai mari ca palma .... in rest fitofagu sarea in draci de ziceai ca e concurs :).Ce sa mai zic e amenajat lacul , e frumos locul dar sa mai vina si crapu.

Scrie răspuns