Stolnici
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- mihai_lavazza
- veteran
- mihai_lavazza
- veteran
- mihai_lavazza
- veteran
ca de obicei in sezonul cald locurile bune sunt la pompe, pe dale pt cine se complica sau langa dale insa nu e loc decat de match sau pluta(stiu...naspa :) ) sau pe cotul 1 si inapoi spre cabana...pe malul iluminat...dar acolo de la 90-100 metri in sus :) ca l-au tot zapacit cu niste "bombe". Mananca la boiles de fructa sau SBS corn chiar si la 1016 senzor, sau Squid octopus, insa am prins unul de 5 kg si la sandwich de 4 boabe miere. E dupa cum il gasesti dispussyyle scrie:mihai da-mi si mie un pont k ma duc vineri pe baraj la stolnici,la ce mai mananca???si care mai sunt locurile bune.nu am mai fost de ceva timp

- mihai_lavazza
- veteran
NICOLESCU scrie:SE FAC CONCURSURI PE STOLNICI?
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- mihai_lavazza
- veteran
Syle din ce am constatat in atatea sedinte acolo in 2008(circa 40) era mult....ciortan. Mai mari de 4-5 kg nu era deloc mult si nu cred ca i-ar vinde pe astia mari, iar daca tu faci o afirmatie ca asta trebuie sa fie fondata bine. Nu stiu ce sa spun sau ce sa cred, sau ce sa MAI cred. Vedem acum in primavara cum se comporta situatia. Nu suntem singurii dezamagiti de politica baltii.syyle scrie:mihai e jale pe baraj se vinde peste in cantitati uriase (ma refer la romanesc)un prieten de familie si-a alimentat un lac din Recea cu vreo 3 tone de romanesc de la 1 la 5 kg bucata cumparandu-l cu 65 mii/kg ,administratorul spunandu-i ca are prea mult.oare era prea mult peste in aproape 70 ha de apa???macar stim la ce sa ne asteptam la primavara
-
- new member