Sisterea Bihor(pentru amatorii de senzatii tari)
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
[quote="teacher64"]Care e balta, mai exact? Pe Google Earth se vad 3 balti, cea din stanga e Cetariu. Sisterea e cea din mijloc, ca o masea cu doua radacini? nu de alta, dar sa ne putem orienta!
E deschisa deja pescuitului? M-ar tenta o partida peste vreo 2 saptamani![/quote]
da teacher, aia din mijloc e Sisterea

E deschisa deja pescuitului? M-ar tenta o partida peste vreo 2 saptamani![/quote]
da teacher, aia din mijloc e Sisterea
Re: sisterea
pt tony.salut boss,ati facut drumul prin padure?coborirea pe linga cabana e buna sau daca ploua e la fel,nu mai poti iesi cu masina?
sisterea
da am facut drumul prin padure e accesibila toata partea cu padurea dar nu in conditii de ploaie multa ,coborarea de langa cabana e aceasi .
cred ca daca se duce gheata saptamana asta am planificat deschiderea sezonului inpreuna cu cainele(cipri-arad) mai vedem cu vremea azi inca era gheata pe lac si zapada pe jos daca mai vrea sa vina cineva sa vina ca poate convingem bucatareasa sa ne faca o ciorba buna.
cred ca daca se duce gheata saptamana asta am planificat deschiderea sezonului inpreuna cu cainele(cipri-arad) mai vedem cu vremea azi inca era gheata pe lac si zapada pe jos daca mai vrea sa vina cineva sa vina ca poate convingem bucatareasa sa ne faca o ciorba buna.
tonyboss
Re: sisterea
ok tony.ne vedem dar mai tirziu dupa ce se mai incalzestetonyboss scrie:da am facut drumul prin padure e accesibila toata partea cu padurea dar nu in conditii de ploaie multa ,coborarea de langa cabana e aceasi .