Olt/Frunzaru

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
DragosI
junior member

Olt/Frunzaru

Mesaj de DragosI » 21 Sep 2004 14:45

A fost cineva de curand pe Frunzaru? Cum e cu legislatia? Merge inca cu permis de la AJVPS? Sau noii patroni au interzis cumva pescuitul peste cei 25 de metri de la mal care apartin inca de AJVPS ?
As vrea sa plec de joi acolo pentru vreo 3 zile si nu stiu care e situatia, nu vreau sa bat 140 de km degeaba. Multumesc anticipat.

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 24 Sep 2004 13:36

se poate pescui de pe mal, cu 2 lansete, limita maxima de retinere 3 kg de peste.
nu se poate pescui de pe baraje.
Nu face ce nu-ti place!

DragosI
junior member

Mesaj de DragosI » 27 Sep 2004 10:58

am fost pe Rusanesti(legat de Frunzaru) de joi pana duminica, am stat cam la 300m de hidrocentrala, nu a venit nimeni sa ne intrebe ce e cu noi acolo, erau o groaza de localnici veniti la platica unul langa altul...am plantat cu barca la 150 m 2 zile la rand nu am avut o trasatura asa ca am prins cateva kg de platica in baraj si o stiuca la niste balti din apropiere si am plecat aseara. Am inteles ca pe la jumatatea lui noiembrie incepe sa dea crapul, poate mai fac o iesire. N-am vaut crap la nimeni pe baraj in 4 zile...cred ca s-a ascuns bine :)

Scrie răspuns