Surduc din nou
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dani Hentiu
- maniac
- Tilea Gabriel
- Moderator
De acord cu tine , dar unde ..., merg unde zici tu dar in timis eu nu mai cunosc nici o balta in afara de Cornesti unde s-ar putea prinde peste mare.M-as duce acolo insa ( fara suparare domnule Chiritoiu ) nu imi plac baltile mici , trebuie sa tin cu mana de tambur cand lansez sa nu dau in stuf ( majoritatea trasaturilor le ai la 1 m de stuf , si cu precizia stau foarte prost)
In rest Cornestiul e o super balta.

- Dani Hentiu
- maniac
- Tilea Gabriel
- Moderator
M-ai omorat cu asta , imi era frica de un asemenea raspuns
Cred ca o sa ajungem cu toti pe langa Bucuresti sa pescuim.Spune-mi te rog , pe drumul dinspre ilia inspre Vintu de jos undeva pe stanga erau niste balti super , le stiu de cand eram mic , dar nu am vazut niciodata pescari , stii ceva de ele ?? Sunt foarte curios.......Cred ca erau ceva crescatorii

- Dani Hentiu
- maniac
- Tilea Gabriel
- Moderator
- Dani Hentiu
- maniac
- Tilea Gabriel
- Moderator
crapii de pe varadia
L-am contactat pe omu de la varadia ptr animale.O sa iau tot ce depaseste 25 kg.Ne-am si inteles deja.Nu are prea multi da mi-i da pe toti.Mic cornestiu dar al dracu...In citiva ani o sa se intre numai la costum 

fir intins
?
Tot n-am inteles ceva Gabi.Spuneai ca-i prea aproape sa arunci...Si la Varadia duci montura cu barca...ce sa zic!!! sa inteleg ca-i prea departe?!?Daca vrei te invat sa arunci ...de-a lungul cornestiului,ca i-am mai invatat si pe altii.Daca vrei te invat sa si pescuiesti si nadesti la 130 m de pe mal.Ca sa nu te mai ostenesti cu barca.

fir intins