Stolnici

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
chirica
new member

Mesaj de chirica » 21 Noi 2006 10:16

Asta este o barbarie, nu va ganditi la bietul animal ? Un adevarat pescar nu s-ar lasa niciodata bagat in mizeria asta ! Rusine .

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 21 Noi 2006 12:23

HANDICAPATI SI DOBITOCI SUNT AIA CARE AU INVENTAT CONCURSUL

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 21 Noi 2006 12:49

[/quote]
Este un stil de pescuit mai special care consta in:
Pestii sunt tinuti in tarcuri speciale fiind "dotati"cu un inel in buza de jos.Concurentul alege pestele de greutatea pe care o doreste,pestele este scos din tarc agatat cu firul lansetei,iar concurentul trebuie sa reuseasca sa aduca pestele la mal intr-un timp cat mai scurt.Placerea de a pescui si castigurile cresc cu cat grosimea firului si timpul de aducere la mal scad.Acest stil de pescuit scoate in evidenta dibacia si profesionalismul pescarilor[/quote]

Eu sper sa fie o gluma.
Daca nu va zic mai tarziu parerea mea. :evil:
Carpfishing... A way of life!

Albert
senior member

Mesaj de Albert » 21 Noi 2006 18:19

dan _city_center scrie:[
Este un stil de pescuit mai special care consta in:
Pestii sunt tinuti in tarcuri speciale fiind "dotati"cu un inel in buza de jos.Concurentul alege pestele de greutatea pe care o doreste,pestele este scos din tarc agatat cu firul lansetei,iar concurentul trebuie sa reuseasca sa aduca pestele la mal intr-un timp cat mai scurt.Placerea de a pescui si castigurile cresc cu cat grosimea firului si timpul de aducere la mal scad.Acest stil de pescuit scoate in evidenta dibacia si profesionalismul pescarilor
CE FRUMOS! :shock: se poate si cu fir solubil :?:[/quote]

lol..de cat asta mai bine leaga "montura" de-un tractor ceva...ala drill :D

pil
junior member

Mesaj de pil » 08 Ian 2007 23:18

Mai dati si voi noutati despre balta asta ca sunt f. interesat. Cei din Rm. Valcea nu pot sa devina membrii ? (sunt decat 60 de km distantza :D ). Felicitari celor care ati avut aceasta initiativa si ati amenajat un asemena lac.

As mai avea cateva intrebari :

- Dusurile dispun de apa calda ?
- Drumul de acces la balta in caz de ploaie devine impracticabil ? (am avut o experientza neplacuta la Craiova - Lacul Fantanele , unde am ramas impotmolit cu masina dupa o plaie torentiala si a trebuit sa raman toata noaptea in masina :-( )
- Abonamentul ma gandesc ca o sa ne trebuiasca doar pentru accesul pe balta , la cazare o sa platim separat. Daca da, cat o sa fie pretul / noapte pentru o cabana (un pretz informativ sa ne facem si noi o parere ) ?
- Si bineinteles cam cat o sa fie abonamentul ?

Nici eu NU sunt de acord cu acest concurs :
Se pot organiza concursuri intre abonati cu crapi mari (peste 7-8 kg) agatati de pe malul opus din tarcuri speciale, punctindu-se durata drilului si mai ales grosimea firului
Ar trebui scos din regulament ... parerea mea .. sper sa nu supar pe nimeni.

ovidiu
new member

Mesaj de ovidiu » 16 Ian 2007 17:40

Deocamdata , din cate-am inteles se mai discuta amanunte, informatii ne poate da doar domnul Stefan , probabil ca vor aparea in cursul lunii acesteia. In legatura cu accesul , pe partea lacului unde se vor parca masinile e imposibil sa ramai impotmolit deoarece drumul e balastat. Intr-adevar in anii trecuti cand lacul era inca la AJVPS , mai erau si alte cai de acces ( pe langa cimitir, sau dinspre coada lacului), si puteai sa ramai usor impotmolit daca ploua.

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 16 Ian 2007 21:33

m-am gandit la o noua varianta :idea: legati patronul de gat pe malul celalalt cu fir daca se poate
(textil 0.5 )asa si dati dumul la dril care il trece primul balta pa malul celalalt are urmatorul premiu ;da drumu la crapi din tarcuri si sta 10 zile gratis sa pescuiasca cu pensiune completa.

ziceti ca nu-s destept :mrgreen:

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 16 Ian 2007 23:12

Ma da destept esti :!: ......Ptiu .....ptiu ....sa nu te deochi :lol: