Vadu rosu

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

bogdan bv
member

Mesaj de bogdan bv » 21 Iun 2006 13:44

Pe unde ati mai fost la pescuit?
:D :D :D

XquiZZiT
senior member

Mesaj de XquiZZiT » 21 Iun 2006 15:40

Am fost eu ieri la Vadu, probabil ca sa imi intaresc ideile mele in legatura cu baltile de acolo. Am fost cu maica-mea si cu prietena mea, si pentru ca ele sa poata balaci cate o pluta am platit doua bonuri. Noroc cu ele, ca plecam fara peste acasa, care au prins vreo 7-8 kg de caras alb ca varul care de anemic ce era, nici nu putea sa dea din coada cand il scoteai din apa. La crap nici o prezentare, nici pe paturile de nada (am facut doua cu amestec de seminte,porumb si boiliesuri intregi si sparte la distante diferite de mal ), si nici izolat, cu saculeti solubili la 70-80 de metri de mal. Ba mai mult, m-am certat si cu paznicul care a considerat ca am prea multe lansete. Dar cum sa ii explici taranului ca la spod si la marker nu prea ai cum sa prinzi nimic, asa ca a trebuit sa le strang si sa le pun in husa, cu toate ca suma carligelor pe care le fososeam eu la cele 8 bete pa care le aveam pe mal (aici intrand si lansetele ptr marker, spod si cele doua bologneze ale fetelor) era mai mica sau egala cu numarul de carlige de pe fiecare bomba cu care pescuiau cei doi pescari din stanga mea, care pescuiau "regulamentar" cu cate 3 lansete.Acu regret ca nu am vrut sa ma inscriu si eu la promotia prin cara daca platesti 10 partide beneficiezi de o a 11-a gratuit.
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!

bogdan bv
member

Mesaj de bogdan bv » 21 Iun 2006 17:25

:D :D :D
trebuia sa te inscri si u,primeai o zo de pescuit moca.. :D :D :D
dupa ce dadeai 3mil jumate pe 10 pertide de pescuit :D
Da in ce loc ai dat???

XquiZZiT
senior member

Mesaj de XquiZZiT » 21 Iun 2006 17:29

Pe malu cu liniile, la 100 de metri in dreapta de WC.
Alex Carlan

TOMA BV
member

Mesaj de TOMA BV » 22 Iun 2006 08:18

luni am fost si eu la vadu total dezamagit nici macar un ciortan in schimb mia intrat un caras putin maio mare ca o bricheta la bile nde 18 cred ca ciugulea si sa agatat ca prostu aia a fost singura trasatura la bile in rest caras mic prins la npufulet cu aroma de usturoi asta pina mam plictisit ca ragea ca nebunul

TOMA BV
member

Mesaj de TOMA BV » 28 Iun 2006 21:04

salut azi am fost la vadu si surpriza am luat un somn de 21 kg. la greutatea asta ia cedat cantarul paznicului . cei de pe balta apreciau cam la 25kg o sa pun poze cu somnul dupa ce gasesc un cablu de date pt tel

XquiZZiT
senior member

Mesaj de XquiZZiT » 29 Iun 2006 09:36

Nu ai MMS activat pe telefon? Poti sa iti trimiti poza pe mail prin MMS!! Asta daca nu gasesti cablu.
Alex Carlan

falcone
new member

week-end

Mesaj de falcone » 29 Iun 2006 10:34

merge cineva la un pescuit in week-end pe Olt ( zona Ucea-Avrig) ?
Eu n-am fost niciodata p-acolo dar am auzit ca merge bine..

DAN BV
new member

Mesaj de DAN BV » 30 Iun 2006 17:03

am facut poze la somnul lui toma bv prins la vadu rosu o sa le prezint ne pare rau ca nu a avut aparatul de foto pe balta a facut dar cu un telefon dar calitate lasa de dorit

XquiZZiT
senior member

Mesaj de XquiZZiT » 10 Aug 2006 20:18

sunt super pozele...
Alex Carlan

Scrie răspuns