Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
De acord cu tine...si ce e mai dureros ,nu prea poti stopa cratitarii si traistarii,...este foarte greu sa schimbi mentalitatea unora ,care nu au facut altceva decat sa duca peste,iar apoi tipa ca din "gura de sarpe,ca nu este peste in balta!!!raducu scrie:Parerea mea, ca tot de la marea masa a pescarilor se trage si aceasta problema,de la faptul ca din pacate inca 80 la suta sunt traistari. Daca nu era asa existau inca multe lacuri ca Darvari,pline cu peste si atunci concurenta intre patronii de balti era mai mare si implicit preturile mai mici. Un patron de balta care doreste sa-si tina pestele in lac are astfel mai multa cheltuiala si ca atare taxa de pescuit trebuie sa fie mai mare.
Raducule, dar tu cu aia 8 crapi intinsi pe iarba...ce faceai?radumatica scrie:De acord cu tine...si ce e mai dureros ,nu prea poti stopa cratitarii si traistarii,...este foarte greu sa schimbi mentalitatea unora ,care nu au facut altceva decat sa duca peste,iar apoi tipa ca din "gura de sarpe,ca nu este peste in balta!!!raducu scrie:Parerea mea, ca tot de la marea masa a pescarilor se trage si aceasta problema,de la faptul ca din pacate inca 80 la suta sunt traistari. Daca nu era asa existau inca multe lacuri ca Darvari,pline cu peste si atunci concurenta intre patronii de balti era mai mare si implicit preturile mai mici. Un patron de balta care doreste sa-si tina pestele in lac are astfel mai multa cheltuiala si ca atare taxa de pescuit trebuie sa fie mai mare.
si nu numai in romania ci peste tot in lumea asta si lasam concursurile deoparte ( e altceva )popica scrie:pai,domnilor,asa pescuitul devine cel mai scump sport de la noi!!
CristianSurdu scrie:Raducule, dar tu cu aia 8 crapi intinsi pe iarba...ce faceai?radumatica scrie:De acord cu tine...si ce e mai dureros ,nu prea poti stopa cratitarii si traistarii,...este foarte greu sa schimbi mentalitatea unora ,care nu au facut altceva decat sa duca peste,iar apoi tipa ca din "gura de sarpe,ca nu este peste in balta!!!raducu scrie:Parerea mea, ca tot de la marea masa a pescarilor se trage si aceasta problema,de la faptul ca din pacate inca 80 la suta sunt traistari. Daca nu era asa existau inca multe lacuri ca Darvari,pline cu peste si atunci concurenta intre patronii de balti era mai mare si implicit preturile mai mici. Un patron de balta care doreste sa-si tina pestele in lac are astfel mai multa cheltuiala si ca atare taxa de pescuit trebuie sa fie mai mare.C&portbagaj, nu?
![]()
![]()
![]()
Zi si tu Radule , ca Raducu sunt eu si m-ai speriat ca am poze "publicate",trucate, fara sa stiu.CristianSurdu scrie:Raducule, dar tu cu aia 8 crapi intinsi pe iarba...ce faceai?radumatica scrie:De acord cu tine...si ce e mai dureros ,nu prea poti stopa cratitarii si traistarii,...este foarte greu sa schimbi mentalitatea unora ,care nu au facut altceva decat sa duca peste,iar apoi tipa ca din "gura de sarpe,ca nu este peste in balta!!!raducu scrie:Parerea mea, ca tot de la marea masa a pescarilor se trage si aceasta problema,de la faptul ca din pacate inca 80 la suta sunt traistari. Daca nu era asa existau inca multe lacuri ca Darvari,pline cu peste si atunci concurenta intre patronii de balti era mai mare si implicit preturile mai mici. Un patron de balta care doreste sa-si tina pestele in lac are astfel mai multa cheltuiala si ca atare taxa de pescuit trebuie sa fie mai mare.C&portbagaj, nu?
![]()
![]()
![]()