CRAP PROASPAT LA DARVARI

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

apetrea adrian
senior member

Mesaj de apetrea adrian » 08 Ian 2008 16:49

fratilor daca primavara nu vine repede sa mai aerisim nitel creierele pe balta cred ca multi o sa o ia razna :lol: .bai tata bai ce te obliga pe tine sa mergi pe Dirvari daca ti se pare scump? :-? .dute frate unde vrei este o tara libera.daca vrei neaparat acolo atunci dai cit zice patronu ca nu mai ai incotro.

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 08 Ian 2008 17:18

fara text
Ultima oară modificat 09 Ian 2008 05:22 de către mosharu, modificat 1 dată în total.

boby buzatu
junior member

Mesaj de boby buzatu » 08 Ian 2008 20:50

sau alternativa....pescuieste pe baltile "publice" printre plase,pet-uri si manele

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 08 Ian 2008 22:44

Asa cum fiecare are scule in functie de buget, asa poate sa-si aleaga si baltile. Nu vad care este problema. Cu Mercedes toti am vrea sa mergem, dar...

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 10 Ian 2008 00:55

Parerea mea, ca tot de la marea masa a pescarilor se trage si aceasta problema,de la faptul ca din pacate inca 80 la suta sunt traistari. Daca nu era asa existau inca multe lacuri ca Darvari,pline cu peste si atunci concurenta intre patronii de balti era mai mare si implicit preturile mai mici. Un patron de balta care doreste sa-si tina pestele in lac are astfel mai multa cheltuiala si ca atare taxa de pescuit trebuie sa fie mai mare.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 10 Ian 2008 07:55

raducu scrie:Parerea mea, ca tot de la marea masa a pescarilor se trage si aceasta problema,de la faptul ca din pacate inca 80 la suta sunt traistari. Daca nu era asa existau inca multe lacuri ca Darvari,pline cu peste si atunci concurenta intre patronii de balti era mai mare si implicit preturile mai mici. Un patron de balta care doreste sa-si tina pestele in lac are astfel mai multa cheltuiala si ca atare taxa de pescuit trebuie sa fie mai mare.
De acord cu tine...si ce e mai dureros ,nu prea poti stopa cratitarii si traistarii,...este foarte greu sa schimbi mentalitatea unora ,care nu au facut altceva decat sa duca peste,iar apoi tipa ca din "gura de sarpe,ca nu este peste in balta!!! :evil:
Practica , pe balta se face!!!

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 10 Ian 2008 21:31

radumatica scrie:
raducu scrie:Parerea mea, ca tot de la marea masa a pescarilor se trage si aceasta problema,de la faptul ca din pacate inca 80 la suta sunt traistari. Daca nu era asa existau inca multe lacuri ca Darvari,pline cu peste si atunci concurenta intre patronii de balti era mai mare si implicit preturile mai mici. Un patron de balta care doreste sa-si tina pestele in lac are astfel mai multa cheltuiala si ca atare taxa de pescuit trebuie sa fie mai mare.
De acord cu tine...si ce e mai dureros ,nu prea poti stopa cratitarii si traistarii,...este foarte greu sa schimbi mentalitatea unora ,care nu au facut altceva decat sa duca peste,iar apoi tipa ca din "gura de sarpe,ca nu este peste in balta!!! :evil:
Raducule, dar tu cu aia 8 crapi intinsi pe iarba...ce faceai? :lol: C&portbagaj, nu? 8) :lol: :lol: :lol:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 20 Ian 2008 18:06

popica scrie:pai,domnilor,asa pescuitul devine cel mai scump sport de la noi!!
si nu numai in romania ci peste tot in lumea asta si lasam concursurile deoparte ( e altceva )
spre ex in marocco ajungi rapid la cca 1000 euro pt 7 zile all in
in franta la fel numai ca ai optiuni mai multe depinde de balta ,locatie,crapi ,la ei poti alege intre preturi de 100 si 600 euro pt 7 zile ,evolutia pescuitului la crap a explodat enorm in ultimii 10 ani si de aici aceste preturi

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 21 Ian 2008 07:26

CristianSurdu scrie:
radumatica scrie:
Raducule, dar tu cu aia 8 crapi intinsi pe iarba...ce faceai? :lol: C&portbagaj, nu? 8) :lol: :lol: :lol:

Nu fratioare...
Aia erau rodul unei nopti foarte productive,de exceptie as putea spune,avand in vedere ca dupa popularile facute in ultima vreme ,(cam atatia crapi existau pe vremea aceea in balta ),am facut o" poza de grup",si dupa aceea crapii au fost eliberati toti pana la unul.. :lol:
Si apropo...nu erau pe iarba,erau pe niste saci de pastrare a crapilor,ptr.ca mi-am uitat acasa salteaua de primire!!! :lol:
Practica , pe balta se face!!!

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 21 Ian 2008 11:39

CristianSurdu scrie:
radumatica scrie:
Zi si tu Radule , ca Raducu sunt eu si m-ai speriat ca am poze "publicate",trucate, fara sa stiu.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

Scrie răspuns