Balti din Timis

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 17 Ian 2007 23:04

facem un xxx cu baltile din timis :idea: faceti un chestionar sa vedem ??

ioanb
member

Mesaj de ioanb » 18 Ian 2007 08:22

Dan Pop-Coman scrie:Luni sau marti o sa avem Banatul si la Lugoj ;-) 620.000 cu tot cu Surduc,Timis,Bega,Mures si baltile mentionate,reducere pt. pensionari elevi si studenti.Florine,nu trebue subestimata nici o balta.Eu pe cea mai mica balta din oras unde toata lumea imi zicea ca crapii s-au plasuit am obtinut la comun recordul personal.Eu iubesc baltile salbatile pe care nu pescue nimeni.

Dane , varsă repede tot , nu ne ţine în suspans ! Da repede . :D
Ai dreptate cu bălţile nepescuite . Tot aşa fac şi eu cu locurile sălbatice şi cu agăţături , unde se spune să nu dai că laşi cârlige , etc .
PS. Repet , spune ce ştii de Banatul , că altfel eşti în mare pericol ! O să -ţi ruginească cârligul , de la urările tuturor pescarilor din Lugoj care aşteaptă informaţii . :D

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 18 Ian 2007 10:13

Ionut,putina rabdare,foarte putina ;-) :D
Apropo de balti plasuite in Lugoj,in afara baltilor de la Pescarusu,care au aprox 120 m lungime si 100 latime si o adancime medie de 5 m,mai sunt cateva balti in partea cealalta a orasului care au cam 130 m lungime,latime cam 80,90 si o adancime medie de 1,2m,invadate de iarba si stuf unde s-a braconat cu salbaticie :plase,setca,cu mana.De vreo 3-4 ani nu se mai poate bracona din cauza vegetatiei abundente.Aceste balti nu au fost populate cu crap decat cu mult timp in urma.M-am hotarat sa incerc aceste balti pe care nu pescuia pana anul trecut nimeni la crap.Cand am plecat sa pescuesc pe ele majoritatea pescarilor zambeau ironic si-mi ziceau ca nu mai exista urma de peste mare pe ele.Ba ca au fost plasuiti,ba ca ia mancat vidra,sunt multe vidre acolo,ba ca toti au iesit cu inundatile.Aceste balti avand un dig foarte mic ies pe camp in fiecare primavara.Am dat momeala si du-pa 6-7 ore a inceput festivalul.7trasaturi in prima noapte,finalizate cu 4 teni mari,iar in urmatoarele zile am mai luat o gramada de teni,numai mari si alta gramada mi sau dezgatat in iarba.

ioanb
member

Mesaj de ioanb » 18 Ian 2007 10:30

Bine avem , dar să nu ne uiţi .
Bănuiesc că vorbeşti despre bălţile de la Partoş , cele spre Satul Mic în stânga . Să ştii că acolo se ştia de ceva monştrii , dar nimeni nu bănuia că mai pot fi atâţia de mulţi . Mai încercau ei din când în când la crap , dar degeaba . Asta denotă cât ştiu ei să pescuiască la crap , cât ştiu despre localizarea sălilor de mese , despre nadă şi nădire , etc . Dacă ar fi ştiut ar fi prins ca tine . Dar nu-au ştiut . Mie de un lucru mi-e frică , că după ce s-a văzut ce ai prins şi scăpat , să nu năvălească în primăvară după ce se va duce gheaţa , care nu e încă :D , cu plasele până nu se formează iarba . Cel puţin pe balta 3 cea din mijloc se poate .

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 18 Ian 2007 15:19

Ionel Cucu,nu e nici o teapa.Din acest an baltile mentionate sunt date la pescuit de CNAP,inclusiv Bacova,unde din acest an se poate pescui cu permisul de pescuit.

Cucu Ionel
senior member

Mesaj de Cucu Ionel » 18 Ian 2007 17:22

De unde stii??Eu am fost la filiala vinerea trecuta si mi s-a spus ca sigure sunt doar Surduc,Liebling si Ianova,referindu-ma doar la baltile mari.Pentru Jimbolia,Dumbravita,etc trebuia ca directorul sa faca o deplasare pe la Buc.si raspunsul urma sa vina dupa data de 20-24.Dar mi s-a precizat ca,cu Jimbolia se lupta cam degeaba,avand sanse mici de castig.Jimbolia este data ptr.pescuit dar de o asociatielocala,stiu ca anul trecut era cam doua mil.pe an.Ar fi bine sa fie asa cum zici tu,n-am mai fost pe Jimbolia de 4-5 ani,stiu ca pe Caramidarie si pe Albastra mai erau ceva crapi mari ...
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 18 Ian 2007 19:44

@ioanb
Luni sau cel tirziu marti e deschide sediul asociatiei BANATUL la Lugoj,pe Huniade nr.8 sc.b ap.( :idea: ) :mrgreen:

ioanb
member

Mesaj de ioanb » 18 Ian 2007 20:27

ticu scrie:@ioanb
Luni sau cel tirziu marti e deschide sediul asociatiei BANATUL la Lugoj,pe Huniade nr.8 sc.b ap.( :idea: ) :mrgreen:
Cine stă acolo ? :D

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 18 Ian 2007 20:55

Cine poate decit Dan,DAR ASOCIATIA IN ALT LOC.Dumineca dupamasa se stie 100% ;-)

gusti
senior member

Mesaj de gusti » 18 Ian 2007 21:48

mai interesativa ce e si cu acest BANATUL ca am auzit ca nu ar fii cea ce pare.nu stiu nimic concret numai zvonuri si sper sa ramina zvonuri.

Scrie răspuns