Topolovatu Mare -Timis
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlasin Florin
- maniac
Ticu, am reprodus doar ce zicea dl Ovidiu, noul patron ( intre timp am aflat si cum il cheama), e de fapt si unul din patronii de la Ciclop.
In balta aia este destul peste mare, iar daca mai baga 8-10 tone de crap, deja or sa inceapa sa se calce pe...coada!
Nu uita ca in spate e apa foarte mica.
Gabi: ceva imi spune ca clipa nu-i asa indepartata, doar locuri amenajate-s putine.
In balta aia este destul peste mare, iar daca mai baga 8-10 tone de crap, deja or sa inceapa sa se calce pe...coada!

Gabi: ceva imi spune ca clipa nu-i asa indepartata, doar locuri amenajate-s putine.
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- Tilea Gabriel
- Moderator
teacher64 scrie:Ticu, am reprodus doar ce zicea dl Ovidiu, noul patron ( intre timp am aflat si cum il cheama), e de fapt si unul din patronii de la Ciclop.
In balta aia este destul peste mare, iar daca mai baga 8-10 tone de crap, deja or sa inceapa sa se calce pe...coada!Nu uita ca in spate e apa foarte mica.
Frate pescar , am mari dubii dar poate poate .............Locuri amenajam noi daca trebuie , cu 2 coase intr-o zi facem cateva locuri bune de pescuit .