@Victor
Sincer? Ce sa spun? Nu stiu decat ce ai postat tu aici si ce mi-a spus Cornel la telefon. Si pentru ca nu e secret, mi-a zis ca loturile puteau fi schimbate pana in ultima clipa si ca puteai participa ca rezerva sau pescar activ dar capitanii au fost anuntati mai demult si nu s-au mai acceptat schimbari. De altfel, daca nu ma insel, au mai fost ceva discutii si cu lotul lui Val Pangica si pana la urma nu s-au mai facut modificari. E cuvantul tau contra cuvantului lui. Fara dovezi, cum sa apreciez corect situatia? Poti tu dovedi ca te alearga Pasat cu drujba sau poate dovedi Cornel ca ce mi-a spus mie ti-a spus si tie? Cand te-am intrebat de ce nu participa Pelicanul la CN, stii ce mi-ai raspuns. Pe de alta parte, nu inteleg de ce face toata lumea apel la paternitatea AGVPS-ului asupra CN, cand pana anul acesta APCR-ul era injurat pentru coabitarea cu "coruptii" (n.a.) dar acest protocol exista tocmai pentru ca APCR-ul si nu altcineva si-a asumat organizarea CN.
E VINA NOASTRA, in special a APCR, PELICANUL, CLUBUL PESCARILOR, etc. pentru faptul ca am ajuns la jumatatea anului si nu avem inca o Federatie.
Aici e buba si in loc de conciliere si strangerea relatiilor in vederea realizarii acestui deziderat, care ar elimina problemele de genul celor aparute in ultimele competitii, noi ne comportam ca ... romanii.
Asta as vrea, ca formator de opinie, sa vad maturitate la cei care (deocamdata) conduc destinele pescuitului la crap si tu stii foarte bine ce greu se organizeaza un concurs si cata responsabilitatea ai. De asemenea stii pe propria-ti piele ca intotdeauna exista contestatii si cineva pleaca cu gust amar si nemultumiri.
Vreau sa cred ca nu imbatranesc degeaba si cand o sa inchid ochii, lumea o sa vorbeasca cu respect despre ceea ce m-am straduit sa fac in viata si asta nu numai asa, ca despre morti numai de bine, ci din convingere.
Va propun un pact temporar de neagresiune pana la infiintarea Federatiei, dupa care va puteti "bate" in electorale. Stiu ca si Cornel e din acelasi aluat ca si tine, greu de prelucrat, are si el ambitii si atitudini pe care nu i le inteleg dar mai stiu ca v-am mai vazut certandu-va si pe urma intrand amandoi in acelasi tricou

. Puteti sa o mai faceti odata? Ati putea sa va "rezolvati" intr-un concurs televizat 1 la 1 pe Tancabesti de exemplu? Mama ce show ar fi

. Asta as face ca formator de opinie si asta ar vrea sa vada toti telespectatorii. Cearta nu mai vrea nimeni. Asta e valabil si pentru ceilalti comentatori infierbantati, implicati sau nu in evenimente. Mai sunt unii care-si rad in barba si ar dori sa profite de tot acest conflict intern pentru a ne sufla toata munca de pana acum de sub nas. O fi bine? Aveti din partea mea o manusa aruncata. Cine se incumeta sa o ridice e un pescar si un barbat adevarat, demn de respectul nostru al tuturor. In trecut, comandantii mai obisnuiau sa se confrunte intre ei pentru a nu-si sacrifica inutil ostenii.
Acestea sunt opiniile mele personale si nu trebuie confundate cu opiniile unui jurnalist. Daca asta urmaream, scurmam ra*atul, dadeam drumu' la sange si faceam rating din scandal. Se plia de minune pe tipicul OTV-ului.