iernut
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Esti binevenit Ahoo.Pe 1 mai voi fi in zona.Nu uita palincaAHOO scrie:Daca organizati ceva pt. Iernut si nu va deranjeaza un partener astept invitatia si promit palinca

Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
@laurkro
Vad ca tu esti mai in tema cu Iernut si vreau sa-ti mai semnalez o problema de anul trecut . S-au eliberat abonamente inclusiv la paznici , care le vindeau pt. 120-140 de lei , depinde cum negociai ( si eu am cumparat ) . Am cunoscut pe lac un tip care avea abonament si era de aproape o luna acolo ( si-a luat concediu fara plata ) , care se lauda ca a facut pana atunci aproape 40de mil. ! Trei zile cat am stat a vandut in doua dimineti cel mai putin de 150 lei . Avea scule bune , avea navomodel , dar cand nu a mai mancat pestele nu s-a mai aratat pe acolo si nici nu l-am mai vazut pana toamna . Un calcul simplu daca facem cu inca 5-6 ca el in 2 luni nu mai este peste si chiar e pacat , pt. ca Iernut e un lac bun. Daca iei legatura cu administratia chiar te rog sa le aduci la cunostinta si acest aspect.
@ voicua
Eu am sa vin sa va spionez de 1 mai !
Vad ca tu esti mai in tema cu Iernut si vreau sa-ti mai semnalez o problema de anul trecut . S-au eliberat abonamente inclusiv la paznici , care le vindeau pt. 120-140 de lei , depinde cum negociai ( si eu am cumparat ) . Am cunoscut pe lac un tip care avea abonament si era de aproape o luna acolo ( si-a luat concediu fara plata ) , care se lauda ca a facut pana atunci aproape 40de mil. ! Trei zile cat am stat a vandut in doua dimineti cel mai putin de 150 lei . Avea scule bune , avea navomodel , dar cand nu a mai mancat pestele nu s-a mai aratat pe acolo si nici nu l-am mai vazut pana toamna . Un calcul simplu daca facem cu inca 5-6 ca el in 2 luni nu mai este peste si chiar e pacat , pt. ca Iernut e un lac bun. Daca iei legatura cu administratia chiar te rog sa le aduci la cunostinta si acest aspect.
@ voicua
Eu am sa vin sa va spionez de 1 mai !
Eu aflu aceste lucruri de la prieteni din zona de acolo,ceea ce spui tu ma intristeaza la maxim,credeam din ce am vazut anul trecut ca administr.de acolovrea sa aiba grija de balta.Daca nu e pacat ptr. ca asemenea lucruri urate gasesc si in zona noastra si sincer de asta vroiam sa scap.Eu sper sa le vina odata mintea la cap!
Nu reusesc sa-i inteleg pe acesti administr.o data ce te ocupi de balta si investesti in ea,daca si verifici cantitatea de peste retinuta de pescari,modul corect de pescuit ,ai numai de castigat.
1)Balta isi face un renume
2)tot timpul ti sub control cantitatea de peste din balta
3)pescarul va veni cu placere tot timpul anului
4)beneficiile vor creste
Si multe altele,lucru ce este in beneficiul firmei
Este de vis!!!!!Nu?????
1)Balta isi face un renume
2)tot timpul ti sub control cantitatea de peste din balta
3)pescarul va veni cu placere tot timpul anului
4)beneficiile vor creste
Si multe altele,lucru ce este in beneficiul firmei
Este de vis!!!!!Nu?????