iernut

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
ricci
junior member

Mesaj de ricci » 09 Mar 2008 13:58

daca am liber din greseala poate vin si eu de la Deva,pe 1 Mai

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 09 Mar 2008 14:07

Te asteptam , oricum mai vorbim cu baietii atunci inainte, sa vedem daca a ramas asa cum ne-am inteles intr-un topic anterior.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 09 Mar 2008 23:01

Sigur se populeaza pana atunci.

andrei65
junior member

Mesaj de andrei65 » 10 Mar 2008 04:57

Daca organizati ceva pt. Iernut si nu va deranjeaza un partener astept invitatia si promit palinca :bere:

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 10 Mar 2008 08:47

AHOO scrie:Daca organizati ceva pt. Iernut si nu va deranjeaza un partener astept invitatia si promit palinca :bere:
Esti binevenit Ahoo.Pe 1 mai voi fi in zona.Nu uita palinca :mrgreen: ;noaptea e lunga si...rece.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

ricci
junior member

Mesaj de ricci » 10 Mar 2008 14:22

din cat am aflat de la un prieten ,v-a fi o populare la sfarsitul lunii Martie,poate reusiti sa aflati ceva!?.Taxa am inteles tot ca anul trecut.Fir intins!

florincj
senior member

Mesaj de florincj » 10 Mar 2008 15:19

@laurkro

Vad ca tu esti mai in tema cu Iernut si vreau sa-ti mai semnalez o problema de anul trecut . S-au eliberat abonamente inclusiv la paznici , care le vindeau pt. 120-140 de lei , depinde cum negociai ( si eu am cumparat ) . Am cunoscut pe lac un tip care avea abonament si era de aproape o luna acolo ( si-a luat concediu fara plata ) , care se lauda ca a facut pana atunci aproape 40de mil. ! Trei zile cat am stat a vandut in doua dimineti cel mai putin de 150 lei . Avea scule bune , avea navomodel , dar cand nu a mai mancat pestele nu s-a mai aratat pe acolo si nici nu l-am mai vazut pana toamna . Un calcul simplu daca facem cu inca 5-6 ca el in 2 luni nu mai este peste si chiar e pacat , pt. ca Iernut e un lac bun. Daca iei legatura cu administratia chiar te rog sa le aduci la cunostinta si acest aspect.

@ voicua

Eu am sa vin sa va spionez de 1 mai !

ricci
junior member

Mesaj de ricci » 10 Mar 2008 17:09

Eu aflu aceste lucruri de la prieteni din zona de acolo,ceea ce spui tu ma intristeaza la maxim,credeam din ce am vazut anul trecut ca administr.de acolovrea sa aiba grija de balta.Daca nu e pacat ptr. ca asemenea lucruri urate gasesc si in zona noastra si sincer de asta vroiam sa scap.Eu sper sa le vina odata mintea la cap!

ricci
junior member

Mesaj de ricci » 10 Mar 2008 17:27

Nu reusesc sa-i inteleg pe acesti administr.o data ce te ocupi de balta si investesti in ea,daca si verifici cantitatea de peste retinuta de pescari,modul corect de pescuit ,ai numai de castigat.
1)Balta isi face un renume
2)tot timpul ti sub control cantitatea de peste din balta
3)pescarul va veni cu placere tot timpul anului
4)beneficiile vor creste
Si multe altele,lucru ce este in beneficiul firmei
Este de vis!!!!!Nu?????

alex_mures
veteran

Mesaj de alex_mures » 10 Mar 2008 17:29

eu fiind din zona am fost si am vorbit cu o doamna(nu ii stiu functia),care a spus ca se va popula cat de curand iar regulile vor fi mult mai drastice ca anul trecut(patronul baltii-supracontrol)
PS eu unu voi fii acolo din 28 aprilie :)

Scrie răspuns