baraj ighis medias
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-s-au prins cativa crapi frumosi anul trecut in coada lacului,anii trecuti s-au prins crapi si somni foarte mari.Taxa anul trecut era de 240 ron ,4 lansete,iar lacul este administrat de filiala de pescuit Sibiu-Medias.Referitor la momeli iti spot spune ca lacul e oarecum salbatic ,deci ramane la atitudinea ta,dar sa prins si cu bile.Anul trecut in primavara am facut cateva poze cand depuneau icrele in spatele lacului,am vazut mai multi crapi peste 30 kg.Eu credc ca merita sa faci o iesire aici ,dar minim 48h.nicu7193 scrie:Nu a pescuit nimeni pe ighisul nou in 2011?daca ne puteti da niste detalii referitoare la locurile mai bune , momeli , capturi , taxe , si tot ce ne poate fi de ajutor celor care NU am pescuit inca acolo , dar vrem sa facem o pescuiala in 2012.
il prinzi dar scapa
-
- member
baraj ighis medias
Boris, pune pozele pe site !!!!!!!.......te rugaaaaaaaaaaaaam!
Crapii n-ar avea nici o valoare........daca nu i-am pescui noi!
Pune pozele pe site...daca vrei sa scapi cu viata...boris21 scrie:Anul trecut in primavara am facut cateva poze cand depuneau icrele in spatele lacului,am vazut mai multi crapi peste 30 kg.Eu credc ca merita sa faci o iesire aici ,dar minim 48h.

Boris,in primul rand iti multumesc pt. raspuns , dar te rog sa mai faci cateva precizari in legatura cu perioada din an cand s-au prins mai bine in coada lacului(sau acolo s-au luat mai bine tot anul?) si ce reprezinta taxa de 240 ron/4bete(pe an,pe partida?),iar daca esti membru ajvps sunt aceleasi taxe?De asemenea sunt in asentimentul celor care te-au rugat sa pui pozele cu crapii 30+,care i-ai vazut si pozat.