Sanpaul
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Tin sa va anunt ca balta a fost golita ... a fost cineva acolo si mi s'a comunicat ca nu mai era apa in balta ! Nu stiu ce s'a intamplat cu pestele existent in balta .. dar urat din partea lor daca a golit balta !
Nu stiu 100% daca e adevarat .. nu am vazut cu ochii mei .. dar tind sa cred ca asa e ..
Nu stiu 100% daca e adevarat .. nu am vazut cu ochii mei .. dar tind sa cred ca asa e ..
-
- junior member
cu peste mare,cu rezervari,fara peste in traista fara muzica fara strigaturi de genul ce p..a mea faci si prietenul e la 200 m,taxa in jur de 100 ron 24 ore ,controale la sange,fara masini ,masinile in parcare,vor fi vreo 15 locuri cu pontoane,pontoane asezate in asa fel sa nu se incurce unul pe celalalt deci CIVILIZAT
udvarhely scrie:cu peste mare,cu rezervari,fara peste in traista fara muzica fara strigaturi de genul ce p..a mea faci si prietenul e la 200 m,taxa in jur de 100 ron 24 ore ,controale la sange,fara masini ,masinile in parcare,vor fi vreo 15 locuri cu pontoane,pontoane asezate in asa fel sa nu se incurce unul pe celalalt deci CIVILIZAT
Si pe cand deschiderea, ca ne arde buza? Sau macar detalii exacte despre conditii, pret, etc?
-
- junior member
-
- junior member
amandalin scrie:udvarhely scrie:cu peste mare,cu rezervari,fara peste in traista fara muzica fara strigaturi de genul ce p..a mea faci si prietenul e la 200 m,taxa in jur de 100 ron 24 ore ,controale la sange,fara masini ,masinile in parcare,vor fi vreo 15 locuri cu pontoane,pontoane asezate in asa fel sa nu se incurce unul pe celalalt deci CIVILIZAT
Si pe cand deschiderea, ca ne arde buza? Sau macar detalii exacte despre conditii, pret, etc?
Are cineva cunostinte de data deschideri balti? ma intereseaza mai ales ca ie vorba de peste mare.
Lukacs Claudiu - CS ENERGY CARP BRASOV
***CAMPION NATIONAL 2012***
***CAMPION MONDIAL 2012***
***CAMPION NATIONAL 2012***
***CAMPION MONDIAL 2012***
-
- junior member
-
- junior member