Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
lucim23
- member
-
rares scrie:bufulica scrie:da intradevar voi pescuiti doar in sistem C&R nu?

haideti sa mai fim si seriosi ca fiecare dintre noi isi mai retine cate o captura nu? am fi ipocriti sa nu recunoastem...
in primul rand NUUU,nu luam unu de 8 kg si nici unul de ,3,4,5,6,7......
si in al 2-lea rand,imi vine greu sa cred ca deja a inceput crapul la depus,mai ales pe iernut!!!
apropo,cati pesti de 8 kg are iernut?,s-au mai bine sa intreb CATI VOR MAI FI pana in toamna?????

personal......nu mananc peste, nu am mancat niciodata in viata si nu cred ca voi manca; nu-mi place, de majoritatea orilor pescuiesc sistem c&r, pastrez cateodata bucati mai mici pentru ca am 2 broaste testoase acasa..............dar daca omul a platit ! balta e privata ! si nu e regulamentul impus de c&r ! lasa omul sa decida el daca sa ia pestele (indiferent de marimea lui) sau sa nu il ia acasa; nu inteleg persoanele astea care se tot baga in seama cu discutii despre cum ar trebui sa fie si sa se pescuiasca "spotiv" pe un lac privat ! cel care administraza lacul ar trebui sa aiba acest aspect in vedere, daca el nu impune un regulament.........asta este, ramane la latitudinea fiecaruia ce va face cu pestele; cat despre sportivitate : crede-ma ca pentru a se ajunge la sistemul occidental de pescuit v-or trebui sa creasca salariile de 20 de ori si sa sa se curete vreo 3 generatii pana vom ajunge la performantele lor.......
sper ca nu am ofensat pe nimeni...........

-
silviu_ms
- senior member
f bun punctul de vedere

....i felicit pe cei care reusesc sa elibereze toti pestii ...desi cred ca sunt putini dealtfel
lucim sa ma anunti te rog daca ai reusit sa vb la balta sau daca ainevoie de nr de tel...eu vb in special de balta nr 3 ..si tinem legatura

-
lucim23
- member
-
a mai fost cineva pe Iernut in ultima vreme? mai merge, ce se mai intampla? ieri am venit de la Brasov si am trecut pe lanaga lac si era aproape plin (cat am apucat eu sa vad din sosea)
sper sa mai fac un pescuit cat de curand mai multe zile..............
-
silviu_ms
- senior member
chiar nimeni nu mai posteaza pe topicul asta? sunt f interesat de ce s-a mai intamplat la iernut in ultima perioada
fir intins
-
florincj
- senior member
Caras se prinde bine la 800g-1kg , dar crapul mai rar. Am vazut bucati prinse la 4-5-6 kg dar intamplator si prinse la arici cu viermusi.
Partea cea mai neplacuta e ca se repeta povestea de anul trecut chiar daca in alt mod. Mai concret , cucoana care elibereaza bilete are bunul obicei de a cumpara pestii de la pescari . Nu va imaginati ca le da drumul inapoi. Cand te duci sa platesti taxa vezi crap si ten la 5-6 kg plini de icre pe masa ei dar...morti ! Sa fie reclama oare ?
-
andrei65
- junior member
Salutare , se pescuieste noaptea ? daca da care e taxa ?
-
silviu_ms
- senior member
taxa pe noapte-20 ron
si eu ultima data cand am fost tot asa avea doua bucati la vreo 7-8 kg cumparate cica de la pescari, eu cred ca pur si simplu e de reclama sa vada lumea ce vine ca in balta e peste mare

-
maiden
- Moderator
-
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
-
alex_mures
- veteran
-
tot ce e posibil,sau daca nu a dat zile bune libere la pescuit la cei de la cine au cumparat.