LIVADA , BIHOR

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
rares
member

Mesaj de rares » 05 Iul 2008 11:06

dan-h scrie:tenii intra mult pe solubile cu arome de fructe , cel putin noua asa ne-au intrat , la un moment dat am ajuns sa-i uram ca intrau imediat pe bile si aia mari nu apucau nici sa le miroasa ......
pai fa si tu bile pt aia mari, ;-) .e normal sa iti intre ten la dulcegarii.
si o data intrati tenii pe patul de nada,crapii mai ales aia mari stau destul de retrasi
pescuit=sportivitate,fair-play,relaxare

rapy
veteran

Mesaj de rapy » 21 Iul 2008 10:59

Rares ce baliza verde mi-ai lasat acolo.... langa ea m-am pus si in prima noapte au intrat pe rand un ten de 7kg crap-15 kg si altul de 13...
oricum nu mai merg pe partea aia ca nu e umbra deloc si asa pe zi la filagorie m-am mutat si pretena scotea pestii :D
Cosmin Nistea
Xtreme Carp Team

rares
member

Mesaj de rares » 21 Iul 2008 22:10

rapy scrie:Rares ce baliza verde mi-ai lasat acolo.... langa ea m-am pus si in prima noapte au intrat pe rand un ten de 7kg crap-15 kg si altul de 13...
oricum nu mai merg pe partea aia ca nu e umbra deloc si asa pe zi la filagorie m-am mutat si pretena scotea pestii :D
ai vazut?,ti-am lasat baliza norocoasa! :lol: .dar ce era sub ea e incredibil ;-)

razvan 13
member

Mesaj de razvan 13 » 22 Iul 2008 06:43

rares scrie:
rapy scrie:Rares ce baliza verde mi-ai lasat acolo.... langa ea m-am pus si in prima noapte au intrat pe rand un ten de 7kg crap-15 kg si altul de 13...
ai vazut?,ti-am lasat baliza norocoasa! :lol: .dar ce era sub ea e incredibil ;-)
RARES , da schimbare de adresa ?/?///cand iti faci ///?/? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 22 Iul 2008 08:13

rares scrie:pai fa si tu bile pt aia mari, ;-) .e normal sa iti intre ten la dulcegarii.
si o data intrati tenii pe patul de nada,crapii mai ales aia mari stau destul de retrasi
Din pacate ctenii din Livada si-au schimbat dieta si mananca foarte bine si bilele cu fishmeal.

In apa adanca nu am avut parte de crapi, ci doar de cteni la Fresh Squid si Source. Pe partea cealalta in apa mica pe locul tau la aceleasi bile Fresh Squid, Rapy a avut parte de crapi.

@Rapy

Mi-a parut bine de cunostinta. ;-)
Totul pentru crap
www.crap.com.ro

rapy
veteran

Mesaj de rapy » 22 Iul 2008 08:40

Si mie mi-a parut bine de cunostinta florioro sa speram ca data viitoare vor fi iesirile si sedintele foto mai bogate :-?
in fine eu personal nu cred ca merg in urmatoarele 2 weekenduri ca am treaba.. dar pe urma sunt acolo.
Norok si fir intins :!: .
Cosmin Nistea
Xtreme Carp Team

rares
member

Mesaj de rares » 22 Iul 2008 12:00

razvan 13 scrie:
rares scrie:
RARES , da schimbare de adresa ?/?///cand iti faci ///?/? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
actele pt flotant sunt in lucru,s-ar putea sa-mi fac si o casa acolo :mrgreen: :lol:

rares
member

Mesaj de rares » 22 Iul 2008 12:04

florioro scrie:
rares scrie:pai fa si tu bile pt aia mari, ;-) .e normal sa iti intre ten la dulcegarii.
Din pacate ctenii din Livada si-au schimbat dieta si mananca foarte bine si bilele cu fishmeal.

In apa adanca nu am avut parte de crapi, ci doar de cteni la Fresh Squid si Source. Pe partea cealalta in apa mica pe locul tau la aceleasi bile Fresh Squid, Rapy a avut parte de crapi.

@Rapy

Mi-a parut bine de cunostinta. ;-)
nu e chiar mica apa florio!doar ca eu dau dupa praguri nu pe ele si poate de aceea am nororc si la crap mare.iar gropile dupa praguri sunt la 140 ,145m.si nici nu e prea batuta apa acolo.dar si la filagorie este un loc supe pt crapi mari dar la 40 m de mal.trebuie cautat.
cand mai vi,eu cred ca sapt viitoare poate ai si tu trimp.

alex_mures
veteran

Mesaj de alex_mures » 22 Iul 2008 12:31

rares
eu din 24 sant acolo,haide berea e din partea mea,si imi arati locurile bune ;-)
PS o sa fiu cu un Ford Transit numere de MS

rapy
veteran

Mesaj de rapy » 22 Iul 2008 19:33

locul il gasesti si singur foarte simplu... cel mai simplu e cu un scaner de care eu nu am sau cu markerul si plumbul lui cu gheara (ceea ce folosesc eu)... apropo eu mi-am bagat baliza la un 10 m dreapta de a ta rares si la un 10 mai catre mal...(oricum aia mari sunt la marginea patului de nada) in zona aia sunt multe denivelari... dar e bine de stiut ca acolo e si un namol de 10 cm cel putin, ceea ce inseamna ca e de bagat forfacuri de la 15 cm in sus pana la 20CM... mie mi-a intrat un exemplar frumos si la pop up(snowman) cu carlig Fox seria 5 dar mi-a intrat si caras de 1 kg :D
deci ... fir intins...
Cosmin Nistea
Xtreme Carp Team

Scrie răspuns