iernut
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
-
- new member
Un raspuns destul de sarcastic , dar daca nu a-ti inteles ca nu acesta este motivul principal pt. care mor pestii atunci va sugerez daca aveti putin interes sa cunoasteti cateva lucruri elementare despre viata , activitatea si nevoile diferitelor specii intr-un anumit spatiu controlat , sa puneti mana pe o carte de specialitate . 

-
- new member
Raspunsul a fost sarcastic deoarece ma deranjeaza cand se spune ca administratia nu face nimic, mai ales ca moartea pestilor are efecte directe asupra societatii care o administreaza.
Nu trebuie sa citesc nici o carte de specialitate ca sa pot observa rautatea din mesajele unora. Am mai spus si repet, nu se pot face minuni peste noapte dar va asigur ca administratia face tot efortul posibil pentru bunul mers al lucrurilor raportat la situatia actuala a lacului respectiv.
Motivul principal se cunoaste, iar daca dumneavoastra ati studia niste carti de specialitate" ati observa ca inlaturarea acestuia implica un efor destul de mare dpdv financiar, aspect care oricum nu face obiect al acestui thread.
O zi buna.
Nu trebuie sa citesc nici o carte de specialitate ca sa pot observa rautatea din mesajele unora. Am mai spus si repet, nu se pot face minuni peste noapte dar va asigur ca administratia face tot efortul posibil pentru bunul mers al lucrurilor raportat la situatia actuala a lacului respectiv.
Motivul principal se cunoaste, iar daca dumneavoastra ati studia niste carti de specialitate" ati observa ca inlaturarea acestuia implica un efor destul de mare dpdv financiar, aspect care oricum nu face obiect al acestui thread.
O zi buna.
Departe de mine gandul de a fi rautacios , am punctat doar faptul ca situatia se repeta . Bine ca v-am facut sa recunoasteti ca sunt alte motive nu cel pe care l-ati invocat , nu chiar toti suntem necunoscatori. Referitor la problema financiara sunt firme cu f.bune rezultate de consultanta financiara . Nu am de gand sa continui aceasta polemica , deci i-mi cer scuze daca am suparat , dar am punctat doar evidentul .Respectele mele.
Aici aveti eliberarea unui romanesc de 11,2 kg prins in dimineata zilei de 19 iulie. http://www.carpnews.ro/forum/viewtopic. ... &start=170