iernut

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
neluturda
junior member

Mesaj de neluturda » 20 Iul 2008 19:14

Am fost si eu de sambata seara pina azi,duminica la ora 14,00.DEZASTRU!!!!!!!!!!!!! 2 CARASEI SI O ALBITURA.......si mult peste mort pe margini.Nu stiu ce se intimpla????????

silviu_ms
senior member

Mesaj de silviu_ms » 20 Iul 2008 19:46

pe iernut nu se v-a mai prinde pana in sept. deoarece e prea calda apa si balta nu are o sursa de apa proaspata..deci pana nu se raceste apa :oops:

piscicola-iernut
new member

Mesaj de piscicola-iernut » 21 Iul 2008 22:41

Moare doar carasul. Mor exemplarele care nu au depus icre.

Aceste informatii sunt prezentate si pe prima pagina a siteului lacului pentru a evita o deplasare inutila a pescarilor la lac.

andrei65
junior member

Mesaj de andrei65 » 24 Iul 2008 13:00

Si anul trecut a fost la fel , administratorii nu au inteles nimic din cele intimplate si cred ca nu au nici un interes , dupa cum se vede nu au incercat sa faca nimic pt. a evita dezastrul . :evil:

piscicola-iernut
new member

Mesaj de piscicola-iernut » 25 Iul 2008 09:15

Si care ar fi solutia propusa de dumneavoastra ? Obligarea cu pusca a pestilor pentru a depune icrele ?

andrei65
junior member

Mesaj de andrei65 » 25 Iul 2008 17:00

Un raspuns destul de sarcastic , dar daca nu a-ti inteles ca nu acesta este motivul principal pt. care mor pestii atunci va sugerez daca aveti putin interes sa cunoasteti cateva lucruri elementare despre viata , activitatea si nevoile diferitelor specii intr-un anumit spatiu controlat , sa puneti mana pe o carte de specialitate . ;-)

piscicola-iernut
new member

Mesaj de piscicola-iernut » 25 Iul 2008 17:20

Raspunsul a fost sarcastic deoarece ma deranjeaza cand se spune ca administratia nu face nimic, mai ales ca moartea pestilor are efecte directe asupra societatii care o administreaza.

Nu trebuie sa citesc nici o carte de specialitate ca sa pot observa rautatea din mesajele unora. Am mai spus si repet, nu se pot face minuni peste noapte dar va asigur ca administratia face tot efortul posibil pentru bunul mers al lucrurilor raportat la situatia actuala a lacului respectiv.

Motivul principal se cunoaste, iar daca dumneavoastra ati studia niste carti de specialitate" ati observa ca inlaturarea acestuia implica un efor destul de mare dpdv financiar, aspect care oricum nu face obiect al acestui thread.

O zi buna.

andrei65
junior member

Mesaj de andrei65 » 25 Iul 2008 21:36

Departe de mine gandul de a fi rautacios , am punctat doar faptul ca situatia se repeta . Bine ca v-am facut sa recunoasteti ca sunt alte motive nu cel pe care l-ati invocat , nu chiar toti suntem necunoscatori. Referitor la problema financiara sunt firme cu f.bune rezultate de consultanta financiara . Nu am de gand sa continui aceasta polemica , deci i-mi cer scuze daca am suparat , dar am punctat doar evidentul .Respectele mele.

florincj
senior member

Mesaj de florincj » 28 Iul 2008 12:32

Am fost de vineri pana duminica si comparativ cu anul trecut nr. carasilor morti e mult mai mic. Am prins 2 crapi de 3kg si am avut 3 rateuri. In jur s-a prins in schimb oglinda de 8,5 kg si ten de 13,3. Daca ma intrebati de soarta lor...stiti raspunsul.
Sa aveti fire intinse !

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 29 Iul 2008 18:05

Aici aveti eliberarea unui romanesc de 11,2 kg prins in dimineata zilei de 19 iulie. http://www.carpnews.ro/forum/viewtopic. ... &start=170

Scrie răspuns