Sanpaul
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Salutare,
Balta e de mult dezghetata dar pestele mananca firav. Am vb acum cateva zile cu administratorul baltii, sau cel putin cu cineva din stuff care se ocupa de balta si mi-a spus sincer ca au fost pescari acolo in weekend-ul trecut dar pestele a fost scump la vede.
Poate daca la sf sapt asteia e mai cald o sa inceapa sa manance mai bine.
P.S. Poate o sa vedem mai multe pareri si o sa povestiti mai multe dupa weekend. Eu chiar nu planuiesc sa merg pana acolo.
Fire intinse.
Balta e de mult dezghetata dar pestele mananca firav. Am vb acum cateva zile cu administratorul baltii, sau cel putin cu cineva din stuff care se ocupa de balta si mi-a spus sincer ca au fost pescari acolo in weekend-ul trecut dar pestele a fost scump la vede.
Poate daca la sf sapt asteia e mai cald o sa inceapa sa manance mai bine.
P.S. Poate o sa vedem mai multe pareri si o sa povestiti mai multe dupa weekend. Eu chiar nu planuiesc sa merg pana acolo.
Fire intinse.
- firu.cristi
- member
-
- junior member
- costin_vlasceanu
- junior member
-
- junior member
S-a mai discutat descpre asta ceva mai devreme daca nu ma insel. Toate informatiile despre locatie le gasiti pe www.agropisc.ro. Poate ca inca sunt cele de anul trecut dar sunt inca valabile.
Poate ne mai impartaseste cineva ce se mai intampla pe acolo ca eu nu am mai ajuns deloc anul asta.
Poate ne mai impartaseste cineva ce se mai intampla pe acolo ca eu nu am mai ajuns deloc anul asta.
-
- junior member
-
- junior member