iernut

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
florioro
veteran

Mesaj de florioro » 10 Mar 2008 17:45

ricci scrie:Nu reusesc sa-i inteleg pe acesti administr.o data ce te ocupi de balta si investesti in ea,daca si verifici cantitatea de peste retinuta de pescari,modul corect de pescuit ,ai numai de castigat.
1)Balta isi face un renume
2)tot timpul ti sub control cantitatea de peste din balta
3)pescarul va veni cu placere tot timpul anului
4)beneficiile vor creste
Si multe altele,lucru ce este in beneficiul firmei
Este de vis!!!!!Nu?????
Este aproape imposibil sa tii o balta sub control in privinta cantitatii pe peste luata de fiecare, modul corect in care se pescuieste, etc. Crede cineva ca un patron nu ar vrea sa fie totul corect?

Din cate am inteles, Iernutul este un lac foarte mare, cu atat mai mult este mai dificil de controlat. Ca sa schimbi mentalitatile pescarilor si ale paznicilor probabil ca mai trebuie sa treaca cel putin 20 ani si tot nu cred ca se va schimba ceva in conceptiile lor. (Rog sa nu se simta jigniti cei care sunt responsabili)

Toata lumea blameaza baltile renumite din jurul Bucurestiului pentru taxele prohibitive, dar cred ca multi nu s-au gandit de ce s-a ajuns la asta. Ce s-ar fi intamplat cu Tancabesti, Peris, Hobaia, etc daca traistarii ar pescui acolo cu o taxa rezonabila?

Uitativa ce sa intamplat cu Perisul, lacul meu de suflet, acum nu mai are nimeni voie cu masina pe lac in timpul pescuitului. De ce? Simplu, pescari care au avut recomandari si se banuia ca ar fi oameni de calitate, au comis-o anul trecut si in jur de 100 de crapi mari au disparut din acest lac.
Daca domnul Albastroiu ar fi lasat pe oricine sa pescuiasca acolo, cati crapi ar fi disparut?

Vorba lui Badea: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
Totul pentru crap
www.crap.com.ro

alex_mures
veteran

Mesaj de alex_mures » 10 Mar 2008 21:50

speram ca odata o sa treci si pe la noi( iernut) :)

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 10 Mar 2008 23:03

alex_mures scrie:speram ca odata o sa treci si pe la noi( iernut) :)
Cu siguranta anul asta voi face cel putin o partida la Iernut. ;-)
Totul pentru crap
www.crap.com.ro

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 11 Mar 2008 00:57

@florincj , o sa se schimbe multe, vei vedea! Popularea va fi intre 25-29 martie, nu stiu sigur, voi poata fotografii dupa aceasta. Florioro, cu cine mergi la pescuit la Iernut? :mrgreen:

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 11 Mar 2008 08:15

laurkro scrie: Florioro, cu cine mergi la pescuit la Iernut? :mrgreen:
Am pe unul care ma tot bate la cap sa incerc si balta asta. :mrgreen:
Nu pot sa il refuz. :mrgreen: :mrgreen:
Totul pentru crap
www.crap.com.ro

ricci
junior member

Mesaj de ricci » 11 Mar 2008 11:00

Prieteni pescari,eu sunt putin mai optimist.Pe o balta privata,administr. face legea!!!Propun o varianta:
1)Eliberarea biletului de pescuit pe baza C.I.
2)Amenzi usturatoare ptr.braconaj,hoti,sarlatani,etc.
3)interzicerea accesului pe balta,FOR EVER,ptr.cei de la pct.2
4)Accesul pe balta cu autovehicule,doar la instalare.
5)La plecare o singura cale de acces,verificarea cantitatii de peste prinsa.
Momentan cam atat imi vine in cap.(m-ar bucura si alte sugestii,poate cine va citi,v-a lua ceva bun de aici).
E bine totusi sa ne sustinem cauza!!!!!
Cinstea si corectitudinea ne poate duce in fata altora.toate bune!

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 11 Mar 2008 13:40

Ricci prietene,iti dau dreptate doar pe jumatate.Pentru a se pune in practica cele enuntate de tine ar trebui in primul rand ca,cei care administreaza lacurile sa faca in asa fel incat:sa fiu satisfacut de pretul practicat,sa nu ma ocup de curatarea locului ales,balta sa fie populata cu peste.Trei criterii care stau la baza unui pescuit frumos si relaxant.,,Clientul meu,stapanul meu"acesta ar putea fi deviza multor concesionari de balti si totul ar merge ca pe roate.Ori,la noi...ma abtin de la alte comentarii pentru a nu isca polemici.Respecte.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

ricci
junior member

Mesaj de ricci » 11 Mar 2008 14:06

Intrebarea mea vine de la sine:Ce-l impiedica pe un administr.care se respecta sa faca aceste lucruri????Cu putina bunavointa,acest termen(ca la noi),ar putea fi schimbat de ex.urmati faptele de la noi!
Sunt la fel de constient ca nu se v-a schimba ceva peste noapte,dar cred ca putinul cu care ne implicam fiecare dintre noi,v-a duce in final la ceva mai bun(ti-am spus ca sunt optimist).Speranta moare ultima!

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 11 Mar 2008 14:18

Administratori care se respecta?Sunt.Dar ce ne facem cu ceilalti(din pacate prea multi)?Da-ne tu o solutie.
Imi place optimismul tau ;-) .Respecte.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

ricci
junior member

Mesaj de ricci » 11 Mar 2008 14:43

Mersi dar nu sunt Mafalda!Sincer as fi foarte multumit daca as gasi 2-3administr.buni pe raza noastra(HD,CLUJ,TG-MURES),ADICA MAI APROAPE,nu m-ar mai interesa si altii.Vezi e ca la turism,atragerea omului.Cele bune

Scrie răspuns