Este aproape imposibil sa tii o balta sub control in privinta cantitatii pe peste luata de fiecare, modul corect in care se pescuieste, etc. Crede cineva ca un patron nu ar vrea sa fie totul corect?ricci scrie:Nu reusesc sa-i inteleg pe acesti administr.o data ce te ocupi de balta si investesti in ea,daca si verifici cantitatea de peste retinuta de pescari,modul corect de pescuit ,ai numai de castigat.
1)Balta isi face un renume
2)tot timpul ti sub control cantitatea de peste din balta
3)pescarul va veni cu placere tot timpul anului
4)beneficiile vor creste
Si multe altele,lucru ce este in beneficiul firmei
Este de vis!!!!!Nu?????
Din cate am inteles, Iernutul este un lac foarte mare, cu atat mai mult este mai dificil de controlat. Ca sa schimbi mentalitatile pescarilor si ale paznicilor probabil ca mai trebuie sa treaca cel putin 20 ani si tot nu cred ca se va schimba ceva in conceptiile lor. (Rog sa nu se simta jigniti cei care sunt responsabili)
Toata lumea blameaza baltile renumite din jurul Bucurestiului pentru taxele prohibitive, dar cred ca multi nu s-au gandit de ce s-a ajuns la asta. Ce s-ar fi intamplat cu Tancabesti, Peris, Hobaia, etc daca traistarii ar pescui acolo cu o taxa rezonabila?
Uitativa ce sa intamplat cu Perisul, lacul meu de suflet, acum nu mai are nimeni voie cu masina pe lac in timpul pescuitului. De ce? Simplu, pescari care au avut recomandari si se banuia ca ar fi oameni de calitate, au comis-o anul trecut si in jur de 100 de crapi mari au disparut din acest lac.
Daca domnul Albastroiu ar fi lasat pe oricine sa pescuiasca acolo, cati crapi ar fi disparut?
Vorba lui Badea: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!