Stolnici

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 03 Mai 2010 23:37

alex_pir scrie:noutati?
Da, cativa ciortani care nu au depasit 2,5 kg, si pe cotul 1 unde am stat noi de joi pana duminica, si pe 3 unde au stat baitii de la craiova. Inca n-a inceput sa umble cum ar trebui, apa fiind destul de adanca, mai dureaza putin pana se mai incalzeste. O sa pun si cateva poze asa de decor ;-)
Catch & Release

madalin
member

Mesaj de madalin » 04 Mai 2010 06:52

Da , nu a mers cum ar trebui , dar o sa inceapa curand , asa ca vineri sunt iar pe balta :lol: :lol:

gioxx
member

Mesaj de gioxx » 04 Mai 2010 12:38

sa aveti fir intins si sa postati poze cu capturi nu cu peisaje cum zice Mihai ca din alea am si eu de la ultima partida :lol: :lol: :lol:

bogdan ungureanu
veteran

stolnici

Mesaj de bogdan ungureanu » 05 Mai 2010 17:48

VESTE BUNA PT CEI CARE PRACTICA CATCH&RELEASE ;-)
Ca si pescar sportiv si iubitor al paradisului numit STOLNICI,am vorbit astazi cu Dn Stefan si i-am propus un sistem interesant,dupa cum urmeaza:
PENTRU CEI CARE NU VOR SA RETINA PESTE SI SA ADOPTE UN SISTEM CATCH&RELEASE,INTR-O PARTIDA DE 12 ORE,I-AM PROPUS SA MICSOREZE TAXA DE LA 50 DE LEI LA 30 DE LEI,CU CONDITIA CA LA PLECARE,FARA NICIO DISCUTIE SI DIN PROPRIE INITIATIVA,SA SE ASIGURE VERIFICAREA MASINII IN TOTALITATE,IN IDEEA DE A STOPA O DATA FURTUL PESTELUI SI DE A NU MAI SFIDA BUNAVOINTA ADMINISTRATORILOR.
DACA CINEVA DITRE CEI DE MAI SUS MENTIONATI,DORESTE TOTUSI SA RETINA PT ACASA UN NR DE PESTI...,ACESTA VA PUTEA SA-L CUMPERE CONTRA VALORII DE 13 LEI/KG.
TIN TOTODATA SA-I MULTUMESC D-LUI STEFAN PT CA MI-A ACCEPTAT PROPUNEREA SI SPER SA VA BUCURATI SI DUMNEAVOASTRA,IUBITORI DE CRAP!

FIRE INTINSE TUTUROR!
Catch & Release

bogdan ungureanu
veteran

stolnici

Mesaj de bogdan ungureanu » 05 Mai 2010 18:23

astept cateva pareri referitoare la cele de mai sus ;-)
Catch & Release

mihai_lavazza
veteran

Re: stolnici

Mesaj de mihai_lavazza » 05 Mai 2010 20:05

no comment , jos palaria. Dar tot mai bine ies cu abonament :mrgreen:
Catch & Release

bogdan ungureanu
veteran

s

Mesaj de bogdan ungureanu » 05 Mai 2010 20:28

pai e normal,daca stai mai mult pe stolnici.. :mrgreen:
Catch & Release

madalin
member

Mesaj de madalin » 06 Mai 2010 06:39

Felicitari pt. idee si realizare . Este foarte bine pt. a incuraja pastrarea pestelui in lac si cred ca sistemul catch&release este primul pas pt. a avea in Arges un lac de nivel superior .

bogdan ungureanu
veteran

stolnici

Mesaj de bogdan ungureanu » 06 Mai 2010 13:25

Nu vreau sa supar pe nimeni,dar parerea mea este ca ar trebui sa se renunte in totalitate la monturile fara plumb pierdut(gen, monturi cu mai multe carlige,agrafe pe montura) si sa se foloseasca numai un singur carlig in ideea de a proteja pestele si a se folosi numai plumbi sau momitoare care se pierd in momentul unei rupturi a forfacului,samd....
N-as vrea sa par in anume fel,pt ca si eu la inceput am folosit la fel,dar cu trecerea timpului am observat frumusetea pescuitului sportiv si totodata felul in care se hraneste,intretine,protejeaza si traieste un crap intr-un ecosistem.daca stam putin sa ne gandim,Lacul Stolnici este singurul lac de anvergura din zona noastra si ar trebui sa-l respectam mai mult.
Asadar,eu propun sa ne conformam putin si sa nu ne mintim cand spunem"NOI IUBIM PESTELE"!

FIRE INTINSE TUTUROR!
Catch & Release

2door
senior member

Mesaj de 2door » 06 Mai 2010 15:37

foarte buna treaba ai facut si il laudam pe domnul stefan daca accepta aceasta propunere.
referitor la nr. de carlige ,un pescar de crap tre sa stie ca mai mult de un carlig inseamna 60%(zic eu) sanse sa piarda pestele. ...si daca pescarului ii place sa doarma cu carligul infipt regulamentar in buza si cu plumbul taras dupa el ,ei bine lu'crapu' nu-i place asa ceva.

Scrie răspuns